Bloemenwinkels in Hoorn

Zoek je een bloemenwinkel in Hoorn? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Hoorn.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

E.H. Koster h.o.d.n. het Groene Paradijs
Opgericht in April 2013

De onderneming E.H. Koster h.o.d.n. het Groene Paradijs is gevestigd op Aagje Dekenplein 24 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

VOK Jong Bloemen en Planten
Opgericht in April 2013

De onderneming VOK Jong Bloemen en Planten is gevestigd op Nieuwstraat 21 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Betsy
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Betsy is gevestigd op Betje Wolffplein 117 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Eskes V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Eskes V.O.F. is gevestigd op Bangert 31 te Zwaag en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Bloemenboetiek
Opgericht in Juni 2016

De besloten vennootschap De Bloemenboetiek is gevestigd op De Huesmolen 69 te Hoorn en is actief in de branche bloemenwinkels.

Kwispel Diervoeders
Opgericht in April 2013

De onderneming Kwispel Diervoeders is gevestigd op Cypres 38 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rossenaar's Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming Rossenaar's Bloemen is gevestigd op Breitnerhof 9 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak 't Beertje
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak 't Beertje is gevestigd op Grote Beer 5 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenshop 't Faunacenter B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Dierenshop 't Faunacenter B.V. is gevestigd op De Huesmolen 153 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tuincentrum Vis B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Vis B.V. is gevestigd op Westerblokker 146A te Blokker en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tuincentrum Overvecht Hoorn
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Overvecht Hoorn is gevestigd op Berkhouterweg 26A te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Fa. Haring's Bloemservice
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Fa. Haring's Bloemservice is gevestigd op Grote Noord 48 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Kers Vers Groen
Opgericht in April 2013

De onderneming Kers Vers Groen is gevestigd op Ramen 35 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenbenodigdheden Kluif en Co
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenbenodigdheden Kluif en Co is gevestigd op Gerard den Brabanderhof 70 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Nuijens Bloemenhandel B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Nuijens Bloemenhandel B.V. is gevestigd op Stationsplein 1 te Hoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent