Gezochte personen in Hoorn

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Hoorn of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 3 november 2021

  Herkenning brandstichter gevraagd

  Hoorn - Op woensdagavond 27 januari 2021 is een bedrijfswagen die geparkeerd stond aan de Grutto in Hoorn in brand gestoken. De recherche doet onderzoek naar deze brandstichting en heeft nieuwe beelden van de man die verantwoordelijk is voor de autobrand. Eerder werden er ook al beelden door de politie vertoond. Wie herkent deze brandstichter?

  Hoorn

  Woensdag 27 oktober 2021

  Onderzoek naar autobrand in Zwaag

  Zwaag - De recherche in Alkmaar doet onderzoek naar een autobrand die in de nacht van 1 juni op 2 juni omstreeks 01.55 uur ontstond op het Hoefblad in Zwaag. In het bijzonder is de recherche op zoek naar de man die een paar minuten vóór de brand in de richting van het Hoefblad loopt. Deze man is vastgelegd op camerabeeld. De man kan belangrijke informatie voor de politie hebben. De politie kan niet zeggen of deze man betrokken is bij de autobrand. Wel is hij rond dit tijdstip in de buurt gefilmd en heeft zich tot op heden niet gemeld als mogelijke getuige.

  Hoorn > Zwaag

  Woensdag 8 september 2021

  Politie zoekt dader(s) voor brandstichtingen in Hoorn

  Hoorn - Op dinsdag 12 januari rond 00.40 uur is door een man voor een woning aan het Gangwerk in Hoorn, een vuurwerkbom geplaatst en aangestoken. Door de enorme explosie, sneuvelde het raam van de voordeur en stond de straat vol met rook. Er raakte niemand gewond.

  Hoorn

  Maandag 29 maart 2021

  Explosie woning Hoorn

  Hoorn - Op dinsdag 1 december 2020 is even voor 02.00 uur door onbekende(n) een explosief geplaatst bij een woning aan het Gerritsland in Hoorn. Dit explosief leidde tot grote schade in de directe omgeving; meerdere woningen (zelfs aan de overkant) en vier auto's raakten behoorlijk beschadigd.

  Hoorn

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoorn

  Instellen

  Meer nieuws in Hoorn

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement