Gezochte personen in Houten

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Houten of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Inbraak woning

  Houten - Maandag 24 mei werd ingebroken in en woning aan de Herbergierserf in Houten. Terwijl de bewoners (73 jaar) liggen te slapen, weten twee inbrekers het raam aan de voorzijde open te breken. De twee doorzoeken vervolgens de hele woning. De bewoners merken dit pas de volgende ochtend.

  Houten

  Woensdag 8 december 2021

  Autokraker steelt laptoptas

  Houten - Na een avondje gezellig bowlen met collega's in Houten, gaat een vrouw op weg naar huis. Als ze bij haar auto aankomt, ziet ze tot haar grote schrik dat één van de ruiten is ingeslagen en dat haar tas met laptop uit de auto is verdwenen.

  Houten

  Maandag 22 november 2021

  Woningoverval in Houten

  Houten - Maandagavond 18 oktober werden bewoners in Houten thuis bruut overvallen door twee mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. De politie doet onderzoek naar deze woningoverval en roept getuigen op zich te melden.

  Houten

  Zondag 5 september 2021

  Meisje van fiets en tas beroofd

  Houten - Op zondagavond 27 juni rond 22.30 uur wordt een 16-jarig meisje uit Houten op het Castellumpad bij de tunnel onder station Houten Castellum door drie jongens van haar fiets en haar tas beroofd. De recherche zoekt getuigen om deze zaak op te lossen.

  Houten

  Woensdag 25 augustus 2021

  Maaltijdbezorger beroofd in Houten

  Houten - Op zaterdagavond 26 juni wordt een maaltijdbezorger op de Galerijmuur in Houten door twee straatrovers gedwongen om met zijn scooter te stoppen. De twee beroven hem van zijn portemonnee en gaan er te voet vandoor in de richting van de Kapelmuur.

  Houten
  Mannen met valse politie-uniformen plegen gewapende overval

  Schalkwijk - Op donderdagmorgen 17 juni is een vrachtwagenchauffeur rond 07.45 uur bij een bedrijf aan de Provincialeweg in Schalkwijk klaar met het lossen van zijn lading. Daar wordt hij overvallen.

  Houten > Schalkwijk

  Donderdag 10 juni 2021

  Mishandeling hondeneigenaar

  Houten - Tijdens het uitlaten van de hond wordt een 28-jarige man uit Houten geslagen door een passerende man. Er worden getuigen gezocht van de mishandeling.

  Houten

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

  Instellen

  Meer nieuws in Houten

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement