Gezochte personen in Houten

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Houten of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 8 augustus 2019

  Schietincident parkeerplaats Houten

  Houten - Op donderdagavond 4 juli rond vijf over elf is een man op het Schonenburgseind in Houten in een geparkeerde auto doodgeschoten. Twee nachten later, dus in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juli wordt rond vijf voor half één een auto op het Snijdersgilde in Houten in brand gestoken. Dat is op enkele honderden meters afstand van het Schonenburgseind. Mogelijk is die auto door de dader of daders van de liquidatie gebruikt.

  Houten

  Donderdag 30 mei 2019

  Jongens stelen scooter uit fietsenstalling

  Houten - Een vrouw stalt haar bromscooter in het fietstransferium bij het station in Houten. Als ze terugkomt blijkt hij gestolen te zijn. De politie zoekt de gestolen scooter en de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Houten

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement