Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Houten

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Houten of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 19 december 2018

  Inbraak woning

  Houten - Bij een woning in een seniorencomplex aan de Friezenpoort in Houten is ingebroken. De dief ging ervandoor met het sieraden en geld van de bewoonster. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Houten

  Woensdag 21 november 2018

  Grote buit bij bedrijfsinbraak

  Houten - Twee dieven breken in bij een automaterialenzaak op bedrijventerrein de Meerpaal. Ze stelen voor duizenden euro's aan gereedschap. De politie zoekt de buit en de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Houten

  Maandag 1 oktober 2018

  Man steekt stokje voor diefstal koplampen

  Houten - Een slimme inwoner van Houten weet te voorkomen dat voor de tweede keer dieven de koplampen stelen van zijn Volvo XC 60. De politie zoekt de nog onbekende verdachten wél. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Houten

  Vrijdag 3 augustus 2018

  Verkeersruzie loopt uit de hand

  Houten - Een 45-jarige man uit Maarssen raakt verwikkeld in een verkeersruzie in Houten. Op de kruising van de Rondweg met De Koppeling loopt het uit de hand. De politie is op zoek naar getuigen. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Houten

  Dinsdag 20 maart 2018

  Oplichter slaat toe met nep bank-app

  Houten - Een jongeman licht met een nep bank-app een bewoner van de Vuurvlinderberm op. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Houten

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?