Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Terneuzen

Zoek je een bloemenwinkel in Terneuzen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Terneuzen.

In Terneuzen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

De Mallemolen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Mallemolen B.V. is gevestigd op Emmahof 2 te Koewacht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Koewacht » Kern Koewacht » 4576EZ
Faunaland Axel VOF
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Faunaland Axel VOF is gevestigd op Buitenweg 8 te Axel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Axel » Kern Axel » 4571ER
Kwekerij Hollebek
Opgericht in april 2013

De onderneming Kwekerij Hollebek is gevestigd op Vaartwijk 7a te Axel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Buitengebied Axel » Buitengebied Axel » 4571SV
Urban Garden Shop Terneuzen
Opgericht in april 2013

De onderneming Urban Garden Shop Terneuzen is gevestigd op Zeldenrustlaan 16 te Terneuzen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Terneuzen Zuid » Zeldenrust » 4535GZ
Dier & Bloem aafi
Opgericht in april 2013

De onderneming Dier & Bloem aafi is gevestigd op Westkade 94 te Sas van Gent en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Sas van Gent » Kern Sas van Gent » 4551CG
De Plantenhal Terneuzen
Opgericht in april 2013

De onderneming De Plantenhal Terneuzen is gevestigd op Guido Gezellestraat 27 te Terneuzen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Terneuzen Zuid » Oude Vaart » 4536HG
Deco Green
Opgericht in april 2013

De onderneming Deco Green is gevestigd op Noordstraat 50 te Biervliet en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Biervliet » Kern Biervliet » 4521BX
Opgericht in april 2013

De onderneming "De Waterhyacint" is gevestigd op Waterhyacint 8 te Terneuzen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Terneuzen Oost » Othene » 4533RD
De Groene Hemel
Opgericht in april 2013

De onderneming De Groene Hemel is gevestigd op Nieuwstraat 139 te Koewacht en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Koewacht » Kern Koewacht » 4576AK
Bloemsierkunst 'De Carlton'
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst 'De Carlton' is gevestigd op Alvarezlaan 22 te Terneuzen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Terneuzen Noord » Zuiderpark » 4536BD
Bloemenhoek Axel
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhoek Axel is gevestigd op Tuinstraat 1b te Axel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Axel » Kern Axel » 4571EX
Dierenspeciaalzaak Dane's
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Dane's is gevestigd op Leidinglaan 5 te Sluiskil en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Sluiskil » Kern Sluiskil » 4541CT
Grossierderij Tangelder
Opgericht in april 2013

De onderneming Grossierderij Tangelder is gevestigd op Beatrixstraat 2a te Axel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Axel » Kern Axel » 4571VM
Hengelsport Kees Hamelink V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Hengelsport Kees Hamelink V.O.F. is gevestigd op Noordstraat 18 te Biervliet en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Biervliet » Kern Biervliet » 4521BW
Bloemenhuis Abrahamse
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Abrahamse is gevestigd op Axelsestraat 66 te Terneuzen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Terneuzen Noord » Lievenspolder » 4537AL
Bloemenhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis "Flora" is gevestigd op Stadhuisplein 51 te Terneuzen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Terneuzen Centrum » Binnenstad-Java » 4531GZ
Jac. Cappon
Opgericht in april 2013

De onderneming Jac. Cappon is gevestigd op Catharinastraat 1 te Axel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Buitengebied Axel » Buitengebied Axel » 4571PM
de Boterbloem
Opgericht in april 2013

De onderneming de Boterbloem is gevestigd op Gentsevaartstraat 31 te Axel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Axel » Kern Axel » 4571GA
Eiland van Meier
Opgericht in april 2013

De onderneming Eiland van Meier is gevestigd op Oranjestraat 1A te Axel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Kern Axel » Kern Axel » 4571HN
Sierheesters De Posthoorn
Opgericht in april 2013

De onderneming Sierheesters De Posthoorn is gevestigd op Posthoornweg 1 te Philippine en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Terneuzen » Buitengebied Philippine » Buitengebied Philippine » 4553NG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Terneuzen

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?