Garagebedrijven in Deventer

Zoek je een garagebedrijf in Deventer? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Deventer.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Pouw Rental
Opgericht in April 2013

De onderneming Pouw Rental is gevestigd op Zweedsestraat 11-15 te Deventer en is actief in de branche garagebedrijven.

V.O.F. Garage Leijenaar
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Garage Leijenaar is gevestigd op Koekendijk 8 te Bathmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Deventer B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Deventer B.V. is gevestigd op Dortmundstraat 2 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Bouwman B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Bouwman B.V. is gevestigd op Smeenkhof 6 te Colmschate en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Hoog Stoevenbeld
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Hoog Stoevenbeld is gevestigd op Schrijversweg 1 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Momenteum International
Opgericht in April 2013

De onderneming Momenteum International is gevestigd op Hazelaar 11 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Wesselink Deventer B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Wesselink Deventer B.V. is gevestigd op Solingenstraat 7 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Doornink
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Doornink is gevestigd op Elbingstraat 6 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

AutoPalaza
Opgericht in April 2013

De onderneming AutoPalaza is gevestigd op Groningerstraat 17 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

O.N.S. Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming O.N.S. Auto's is gevestigd op G.J. Leonard Ankersmitlaan 62 te Deventer en is actief in de branche garagebedrijven.

Dogus Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Dogus Auto's is gevestigd op Emdenstraat 16 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Klomps auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Klomps auto's is gevestigd op Venlostraat 5 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Freddy Bakker
Opgericht in April 2013

De onderneming Freddy Bakker is gevestigd op Oude Bathmenseweg 7 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Piet Haverhoek Recycling
Opgericht in April 2013

De onderneming Piet Haverhoek Recycling is gevestigd op Baarler Marsweg 6 te Schalkhaar en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Lapré Classic & Sportscars
Opgericht in April 2013

De onderneming Lapré Classic & Sportscars is gevestigd op Groningerstraat 16017 te Deventer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent