Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Deventer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Deventer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 17 januari 2019

  Man steelt scheermesjes en make-up

  Deventer - Op donderdag 30 augustus 2018 komt een man bij een drogist aan de Dreef in Deventer. Hij neemt voor honderden euro's scheermesjes en make-up weg.

  Deventer
  Mannen betrapt bij diefstal in drogist

  Deventer - Op dinsdag 11 september 2018 rond 16:45 uur proberen twee mannen een hoeveelheid lipsticks met behulp van een folietas te stelen bij een drogist aan het Karel de Groteplein in Deventer.

  Deventer

  Woensdag 28 november 2018

  Man steelt laptop uit woning Deventer

  Deventer - Aan het begin van de avond, op dinsdag 26 juni 2018, wordt ingebroken in een woning aan de Rijsterborgherweg in Deventer. Hierbij wordt een laptop van één van de bewoners meegenomen.

  Deventer

  Dinsdag 13 november 2018

  Mishandeling bij supermarkt Deventer

  Deventer - Op zaterdagmiddag 7 juli 2018 doet een man met zijn gezin boodschappen bij een supermarkt aan de Pieter de Hooghstraat in Deventer. Een andere, onbekende, man gedraagt zich vervelend tegen de vrouw van de man.

  Deventer

  Woensdag 14 november 2018

  Behoorlijke kledingbuit na inbraak

  Deventer - Op maandag 1 oktober 2018 wordt in alle vroegte ingebroken bij een kledingzaak aan de Lange Bisschopstraat in Deventer. Hierbij wordt een behoorlijke hoeveelheid kleding buit gemaakt.

  Deventer

  Donderdag 1 november 2018

  Snelle winkeldiefstal in parfumerie

  Deventer - Op zondag 1 juli 2018 komt een man met een gele bigshopper bij een parfumerie in de Lange Bisschopstraat in Deventer, gaat gericht te werk, en neemt twee dure parfums weg.

  Deventer
  Autobanden lek gestoken Cramerstraat

  Deventer - Op zondag 24 juni ontdekt een man dat een van de banden van zijn auto, geparkeerd aan de Cramerstraat in Deventer, is lekgestoken. Ook elders in de buurt blijken autobanden te zijn lekgestoken.

  Deventer

  Donderdag 11 oktober 2018

  Portier met fles in gezicht geslagen

  Deventer - Wie kent of herkent deze man? Hij sloeg op woensdag 27 juni rond 03.00 uur een portier met een fles in zijn gezicht. Deze raakte hierbij lelijk gewond en moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen (meerdere hechtingen). Dit gebeurde bij een café op de Brink. De man was in gezelschap van een onbekende vrouw.

  Deventer

  Maandag 1 oktober 2018

  Diefstal smartphone uit winkel

  Deventer - Op vrijdag 6 juli 2018, aan het begin van de middag, nemen twee mannen bij een elektronicawinkel aan de Essenstraat in Deventer een smartphone weg.

  Deventer
  Zakkenrollerij bij drogist

  Deventer - Op vrijdagochtend 15 juni 2018 rond 10:30 uur staat een vrouw met haar man bij de foto-automaat bij een drogist aan de Brink in Deventer als haar portemonnee uit haar trolley wordt gestolen.

  Deventer

  Dinsdag 18 september 2018

  Man steelt scheerapparaat

  Deventer - Op dinsdag 19 juni wordt er bij een winkel aan het Boreelplein in Deventer door een onbekende man een scheerapparaat weggenomen.

  Deventer

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Deventer

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?