Gezochte personen in Deventer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Deventer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 23 september 2020

  Wie gooide een explosief in een woonwijk Schalkhaar?

  Schalkhaar - In de nacht van 28 juli ontplofte aan de Bakkerskamp in Schalkhaar een zwaar explosief. Een week later was het weer raak. In de nacht van 3 op 4 augustus gooide een man rond 4.00 uur een explosief onder de carport van dezelfde woning. De enorme knal zorgde voor veel schade bij deze woning, maar ook bij omliggende woningen. Gelukkig raakte er beide keren niemand gewond, maar gezien de risico’s die de dader nam middenin een woonwijk, neemt de politie de zaak erg hoog op. Lees hieronder verder voor meer informatie over de dader en de auto waarmee hij vermoedelijk kwam.

  Deventer > Schalkhaar

  Dinsdag 8 september 2020

  Van wie zijn deze ringen?

  Deventer - We zijn op zoek naar de eigenaar van een drietal ringen. Omdat ze ongeveer dezelfde maat zijn, is het aannemelijk dat ze alle drie van dezelfde eigenaar zijn.

  Deventer

  Vrijdag 3 juli 2020

  Vrouw overvallen door twee jongemannen

  Deventer - Een vrouw wordt op zaterdag 6 juni op de Overstichtlaan van haar fiets getrokken en overvallen door twee jongemannen. Ze komt ten val en de mannen zien kans haar tas weg te nemen.

  Deventer

  Dinsdag 26 mei 2020

  Politie zoekt getuigen na gewapende overval in Schalkhaar

  Schalkhaar - De recherche is op zoek naar getuigen na een dubbele woningoverval vannacht aan de Slinkmansweg plaatsvond. Vier verdachten drongen tussen 04.00 en 04.30 uur de dubbele woning binnen. Daarbij is gedreigd met een wapen. Op het moment van de woningoverval waren vier personen aanwezig in de woning. De personen werden vastgebonden, maar er raakte niemand gewond. De daders hebben een kleine buit meegenomen. De politie is op zoek naar getuigen na deze woningoverval.

  Deventer > Schalkhaar

  Maandag 24 februari 2020

  Vrouw achter haar huis beroofd

  Deventer - Een vrouw wordt op 27 januari tussen 10:15 en 10:30 uur achter haar woning aan de Claes Jansz Visscherstraat beroofd door twee onbekende mannen. Hierbij wordt de vrouw bedreigd met een mogelijk steekwapen.

  Deventer

  Donderdag 16 januari 2020

  Wie kent deze accu-dief?

  Deventer - Een man komt op woensdag 2 oktober 2019 aan bij de fietsenstalling van het Deventer ziekenhuis aan de Nico Bolkesteinlaan.

  Deventer
  Drogisterij overvallen op klaarlichte dag

  Deventer - Op dinsdag 7 november omstreeks 13.10 uur komt een overvaller met bivakmuts op en een vuurwapen bij zich binnen bij een drogisterij aan het Karel de Groteplein in Deventer.

  Deventer

  Donderdag 12 december 2019

  Man steelt opnieuw accu elektrische fiets

  Deventer - Op woensdag 8 mei 2019 parkeren enkele bezoekers hun elektrische fietsen in de fietsenstalling bij de hoofdingang van het ziekenhuis aan de Nico Bolkesteinlaan in Deventer.

  Deventer
  Vrouw neemt joystick weg uit winkel

  Deventer - Op zaterdag 11 mei 2019 rond 15.45 uur gedraagt een vrouw zich verdacht in een elektronicazaak aan het Boreelplein in Deventer.

  Deventer

  Donderdag 28 november 2019

  Man steelt iphones inclusief beveiliging

  Deventer - Een man in sportieve kleding bezoekt een elektronicawinkel aan het Boreelplein in Deventer op zondag 13 september. Het is dan iets na 13.00 uur.

  Deventer
  Man doet inbraakpoging

  Deventer - Bij een huis aan de Warmboldinkstraat in Deventer probeert een man op dinsdag 27 augustus 2019 in te breken.

  Deventer

  Dinsdag 19 november 2019

  Man en vrouw rennen winkel uit met gestolen parfums

  Deventer - Bij een parfumerie aan de Lange Bisschopstraat in Deventer staan op 6 juni 2019 rond 17:00 uur een man en een vrouw een poosje bij het schap met parfums.

  Deventer
  Man steelt accu's elektrische fietsen

  Deventer - Op woensdag 8 mei 2019 parkeren enkele bezoekers hun elektrische fietsen in de fietsenstalling bij de hoofdingang van het ziekenhuis aan de Nico Bolkesteinlaan in Deventer.

  Deventer

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Deventer

  Instellen

  Meer nieuws in Deventer

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement