Gezochte personen in Deventer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Deventer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 29 september 2022

Dinsdag 17 mei 2022

Verkeersongeval – Rijksweg A1 - Bathmen

Gezochte personen

Bathmen - Zaterdagochtend 23 april heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A1 ter hoogte van Bathmen. Op de weg van Deventer naar Twente vloog iets na 7 uur een busje meerdere keren over de kop. Bij het ongeval raakten een man en een vrouw ernstig gewond.

Vrijdag 28 januari 2022

Wie overvielen een bejaarde dame in Deventer?

Gezochte personen

Deventer - Op zondag 4 juli rond 04 uur ’s nachts drongen twee gemaskerde mannen een huis binnen aan de Dreef in Deventer. De 83-jarige bewoonster lag op dat moment te slapen maar werd wakker van geluiden in haar woning. De mannen overmeesterden de vrouw en doorzochten de woning. Ze gingen er uiteindelijk met een paar honderd euro vandoor.

Dinsdag 7 december 2021

Aanranding - Veenweg - Deventer

Gezochte personen

Deventer - De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht op 16 november een 18-jarige vrouw op de Veenweg te hebben aangerand. Het slachtoffer stond die ochtend rond 09:45 uur te wachten ter hoogte van De Heilige Koe toen zij uit het niets werd belaagd. Het slachtoffer schrok, maar verzette zich en wist de aandacht van omstanders te krijgen. De man is er op zijn fiets vandoor gegaan in de richting van de Ceintuurbaan/Brinkgreverweg.

Vrijdag 17 september 2021

Wie (her)kent deze drie vrouwen?

Gezochte personen

Deventer - Deze drie vrouwen op de beelden komen op 5 mei een drogisterij in Deventer binnen. Twee van hen nemen verschillende producten mee. O.a. geurtjes en make-up. Wie weet wie deze drie vrouwen zijn?

Maandag 2 augustus 2021

Deventer – Poging bankmedewerkerfraude

Gezochte personen

Deventer - Een oudere vrouw werd op maandag 19 april gebeld door iemand die zich voordeed als bankmedewerker. Even later stond een onbekende vrouw bij haar aan de deur die eveneens vertelde dat ze van de bank was en haar kwam helpen met bankzaken. Omdat het slachtoffer visite had, bleef het bij een luchtig gesprek, waarna de vrouw weer vertrok. ’s Avonds verscheen de vrouw weer aan de deur. Omdat het slachtoffer het niet vertrouwde heeft ze de vrouw weggestuurd

Maandag 17 mei 2021

Man steelt accu van elektrische fiets

Gezochte personen

Deventer - De man op beeld stal op zondag 7 maart ’s middags de accu van een elektrische fiets. De fiets stond gestald in een stalling aan de Nico Bolkesteinlaan, nabij het ziekenhuis in Deventer.

Kinderfiets van schoolplein gestolen, wie kent de dader?

Gezochte personen

Deventer - Op vrijdag 28 augustus fietste een onbekende man ’s middags het plein op van een school aan de Zwolseweg. Hij zette zijn fiets in de stalling en pakte een niet afgesloten fiets uit het rek en fietste ermee weg.

Zondag 14 februari 2021

Winkeldief gaat er met Lego vandoor

Gezochte personen

Deventer - De onbekende man stopte op maandag 19 oktober voor een kapitaal aan doosjes met Lego in zijn tas en verliet vervolgens de winkel zonder te betalen. Dit gebeurde rond 15:00 uur bij een filiaal van het Kruidvat aan de Brink.

Kapitaal aan mannengeuren gestolen bij inbraak

Gezochte personen

Deventer - Onbekenden braken op 2 november rond 04:30 uur in bij een winkel aan de Flora. Ze namen voor een kapitaal aan dure mannengeuren mee.

Dinsdag 8 december 2020

Politie zoekt informatie over gewapende woningoverval

Gezochte personen

Lettele - In de nacht van 2 november werd een echtpaar rond 03:30 uur in hun woning aan de Oerdijk overvallen.

Zondag 15 november 2020

Bejaarde vrouw slachtoffer van bankpasfraude

Gezochte personen

Deventer - Een 81-jarige vrouw werd op maandag 19 oktober gebeld door iemand die zich voordeed als medewerker van de bank.

Maandag 2 november 2020

Man op straat overvallen

Gezochte personen

Deventer - Een jongeman is op maandag 5 oktober eind van de middag door twee onbekende mannen op straat overvallen. Op het moment van de overval stond hij voor de regen te schuilen op de Prinsenplaats.

Woensdag 23 september 2020

Wie gooide een explosief in een woonwijk Schalkhaar?

Gezochte personen

Schalkhaar - In de nacht van 28 juli ontplofte aan de Bakkerskamp in Schalkhaar een zwaar explosief. Een week later was het weer raak. In de nacht van 3 op 4 augustus gooide een man rond 4.00 uur een explosief onder de carport van dezelfde woning. De enorme knal zorgde voor veel schade bij deze woning, maar ook bij omliggende woningen. Gelukkig raakte er beide keren niemand gewond, maar gezien de risico’s die de dader nam middenin een woonwijk, neemt de politie de zaak erg hoog op. Lees hieronder verder voor meer informatie over de dader en de auto waarmee hij vermoedelijk kwam.

Dinsdag 8 september 2020

Van wie zijn deze ringen?

Gezochte personen

Deventer - We zijn op zoek naar de eigenaar van een drietal ringen. Omdat ze ongeveer dezelfde maat zijn, is het aannemelijk dat ze alle drie van dezelfde eigenaar zijn.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent