Gezochte personen in Deventer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Deventer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Kinderfiets van schoolplein gestolen, wie kent de dader?

  Deventer - Op vrijdag 28 augustus fietste een onbekende man ’s middags het plein op van een school aan de Zwolseweg. Hij zette zijn fiets in de stalling en pakte een niet afgesloten fiets uit het rek en fietste ermee weg.

  Deventer

  Dinsdag 8 december 2020

  Politie zoekt informatie over gewapende woningoverval

  Lettele - In de nacht van 2 november werd een echtpaar rond 03:30 uur in hun woning aan de Oerdijk overvallen.

  Deventer > Lettele

  Zondag 15 november 2020

  Bejaarde vrouw slachtoffer van bankpasfraude

  Deventer - Een 81-jarige vrouw werd op maandag 19 oktober gebeld door iemand die zich voordeed als medewerker van de bank.

  Deventer

  Maandag 2 november 2020

  Man op straat overvallen

  Deventer - Een jongeman is op maandag 5 oktober eind van de middag door twee onbekende mannen op straat overvallen. Op het moment van de overval stond hij voor de regen te schuilen op de Prinsenplaats.

  Deventer

  Woensdag 23 september 2020

  Wie gooide een explosief in een woonwijk Schalkhaar?

  Schalkhaar - In de nacht van 28 juli ontplofte aan de Bakkerskamp in Schalkhaar een zwaar explosief. Een week later was het weer raak. In de nacht van 3 op 4 augustus gooide een man rond 4.00 uur een explosief onder de carport van dezelfde woning. De enorme knal zorgde voor veel schade bij deze woning, maar ook bij omliggende woningen. Gelukkig raakte er beide keren niemand gewond, maar gezien de risico’s die de dader nam middenin een woonwijk, neemt de politie de zaak erg hoog op. Lees hieronder verder voor meer informatie over de dader en de auto waarmee hij vermoedelijk kwam.

  Deventer > Schalkhaar

  Dinsdag 8 september 2020

  Van wie zijn deze ringen?

  Deventer - We zijn op zoek naar de eigenaar van een drietal ringen. Omdat ze ongeveer dezelfde maat zijn, is het aannemelijk dat ze alle drie van dezelfde eigenaar zijn.

  Deventer

  Vrijdag 3 juli 2020

  Vrouw overvallen door twee jongemannen

  Deventer - Een vrouw wordt op zaterdag 6 juni op de Overstichtlaan van haar fiets getrokken en overvallen door twee jongemannen. Ze komt ten val en de mannen zien kans haar tas weg te nemen.

  Deventer

  Dinsdag 26 mei 2020

  Politie zoekt getuigen na gewapende overval in Schalkhaar

  Schalkhaar - De recherche is op zoek naar getuigen na een dubbele woningoverval vannacht aan de Slinkmansweg plaatsvond. Vier verdachten drongen tussen 04.00 en 04.30 uur de dubbele woning binnen. Daarbij is gedreigd met een wapen. Op het moment van de woningoverval waren vier personen aanwezig in de woning. De personen werden vastgebonden, maar er raakte niemand gewond. De daders hebben een kleine buit meegenomen. De politie is op zoek naar getuigen na deze woningoverval.

  Deventer > Schalkhaar

  Maandag 24 februari 2020

  Vrouw achter haar huis beroofd

  Deventer - Een vrouw wordt op 27 januari tussen 10:15 en 10:30 uur achter haar woning aan de Claes Jansz Visscherstraat beroofd door twee onbekende mannen. Hierbij wordt de vrouw bedreigd met een mogelijk steekwapen.

  Deventer

  Donderdag 16 januari 2020

  Wie kent deze accu-dief?

  Deventer - Een man komt op woensdag 2 oktober 2019 aan bij de fietsenstalling van het Deventer ziekenhuis aan de Nico Bolkesteinlaan.

  Deventer
  Drogisterij overvallen op klaarlichte dag

  Deventer - Op dinsdag 7 november omstreeks 13.10 uur komt een overvaller met bivakmuts op en een vuurwapen bij zich binnen bij een drogisterij aan het Karel de Groteplein in Deventer.

  Deventer

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Deventer

  Instellen

  Meer nieuws in Deventer

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement