Gezochte personen in Deventer

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Deventer of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Wie overvielen een bejaarde dame in Deventer?

  Deventer - Op zondag 4 juli rond 04 uur ’s nachts drongen twee gemaskerde mannen een huis binnen aan de Dreef in Deventer. De 83-jarige bewoonster lag op dat moment te slapen maar werd wakker van geluiden in haar woning. De mannen overmeesterden de vrouw en doorzochten de woning. Ze gingen er uiteindelijk met een paar honderd euro vandoor.

  Deventer

  Dinsdag 7 december 2021

  Aanranding - Veenweg - Deventer

  Deventer - De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht op 16 november een 18-jarige vrouw op de Veenweg te hebben aangerand. Het slachtoffer stond die ochtend rond 09:45 uur te wachten ter hoogte van De Heilige Koe toen zij uit het niets werd belaagd. Het slachtoffer schrok, maar verzette zich en wist de aandacht van omstanders te krijgen. De man is er op zijn fiets vandoor gegaan in de richting van de Ceintuurbaan/Brinkgreverweg.

  Deventer

  Dinsdag 21 september 2021

  Politie op zoek naar informatie over confrontatie

  Deventer - Op zaterdag 21 augustus vond rond 18:00 uur een confrontatie tussen meerdere personen plaats op de Raalterweg. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd die middag en is op zoek naar getuigen.

  Deventer

  Vrijdag 17 september 2021

  Wie (her)kent deze drie vrouwen?

  Deventer - Deze drie vrouwen op de beelden komen op 5 mei een drogisterij in Deventer binnen. Twee van hen nemen verschillende producten mee. O.a. geurtjes en make-up. Wie weet wie deze drie vrouwen zijn?

  Deventer

  Maandag 2 augustus 2021

  Deventer – Poging bankmedewerkerfraude

  Deventer - Een oudere vrouw werd op maandag 19 april gebeld door iemand die zich voordeed als bankmedewerker. Even later stond een onbekende vrouw bij haar aan de deur die eveneens vertelde dat ze van de bank was en haar kwam helpen met bankzaken. Omdat het slachtoffer visite had, bleef het bij een luchtig gesprek, waarna de vrouw weer vertrok. ’s Avonds verscheen de vrouw weer aan de deur. Omdat het slachtoffer het niet vertrouwde heeft ze de vrouw weggestuurd

  Deventer

  Maandag 17 mei 2021

  Man steelt accu van elektrische fiets

  Deventer - De man op beeld stal op zondag 7 maart ’s middags de accu van een elektrische fiets. De fiets stond gestald in een stalling aan de Nico Bolkesteinlaan, nabij het ziekenhuis in Deventer.

  Deventer
  Mannen stelen accu van fiets, politie zoekt herkenning

  Deventer - Op woensdag 24 februari hebben twee mannen de accu van een elektrische fiets gestolen. De fiets stond gestald in een stalling aan de Nico Bolkesteinlaan, nabij het Deventer ziekenhuis, tussen 14:30 en 15:45 uur

  Deventer

  Dinsdag 9 maart 2021

  Televisies gestolen, wie heeft informatie?

  Deventer - Op dinsdag 3 november rond 06:45 uur stal een onbekende man een televisie uit de gemeenschappelijke ruimte van een appartementencomplex aan de Pikeursbaan.

  Deventer

  Woensdag 17 februari 2021

  Kinderfiets van schoolplein gestolen, wie kent de dader?

  Deventer - Op vrijdag 28 augustus fietste een onbekende man ’s middags het plein op van een school aan de Zwolseweg. Hij zette zijn fiets in de stalling en pakte een niet afgesloten fiets uit het rek en fietste ermee weg.

  Deventer

  Zondag 14 februari 2021

  Winkeldief gaat er met Lego vandoor

  Deventer - De onbekende man stopte op maandag 19 oktober voor een kapitaal aan doosjes met Lego in zijn tas en verliet vervolgens de winkel zonder te betalen. Dit gebeurde rond 15:00 uur bij een filiaal van het Kruidvat aan de Brink.

  Deventer
  Kapitaal aan mannengeuren gestolen bij inbraak

  Deventer - Onbekenden braken op 2 november rond 04:30 uur in bij een winkel aan de Flora. Ze namen voor een kapitaal aan dure mannengeuren mee.

  Deventer

  Dinsdag 8 december 2020

  Politie zoekt informatie over gewapende woningoverval

  Lettele - In de nacht van 2 november werd een echtpaar rond 03:30 uur in hun woning aan de Oerdijk overvallen.

  Deventer > Lettele

  Zondag 15 november 2020

  Bejaarde vrouw slachtoffer van bankpasfraude

  Deventer - Een 81-jarige vrouw werd op maandag 19 oktober gebeld door iemand die zich voordeed als medewerker van de bank.

  Deventer

  Maandag 2 november 2020

  Man op straat overvallen

  Deventer - Een jongeman is op maandag 5 oktober eind van de middag door twee onbekende mannen op straat overvallen. Op het moment van de overval stond hij voor de regen te schuilen op de Prinsenplaats.

  Deventer

  Woensdag 23 september 2020

  Wie gooide een explosief in een woonwijk Schalkhaar?

  Schalkhaar - In de nacht van 28 juli ontplofte aan de Bakkerskamp in Schalkhaar een zwaar explosief. Een week later was het weer raak. In de nacht van 3 op 4 augustus gooide een man rond 4.00 uur een explosief onder de carport van dezelfde woning. De enorme knal zorgde voor veel schade bij deze woning, maar ook bij omliggende woningen. Gelukkig raakte er beide keren niemand gewond, maar gezien de risico’s die de dader nam middenin een woonwijk, neemt de politie de zaak erg hoog op. Lees hieronder verder voor meer informatie over de dader en de auto waarmee hij vermoedelijk kwam.

  Deventer > Schalkhaar

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Deventer

  Instellen

  Meer nieuws in Deventer

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement