Garagebedrijven in Urk

Zoek je een garagebedrijf in Urk? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Urk.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Autoherstel/Spuitbedrijf CP
Opgericht in April 2013

De onderneming Autoherstel/Spuitbedrijf CP is gevestigd op Zwolsche Diep 6 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Hakvoort
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Hakvoort is gevestigd op Bremerberg 6 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoschade van Slooten B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autoschade van Slooten B.V. is gevestigd op Marsdiep 2B te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Pul
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Pul is gevestigd op Breehorn 3 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto-Nu
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto-Nu is gevestigd op Het Rif 1 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

VAS Groep C.V.
Opgericht in April 2013

De commanditaire vennootschap VAS Groep C.V. is gevestigd op Breehorn 3 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van Slooten Urk B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Van Slooten Urk B.V. is gevestigd op Industrierondweg 27 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Mudde & Kok V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Auto Mudde & Kok V.O.F. is gevestigd op Makkummerwaard 2 te URK en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto-Care A.J. Verhoeff
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto-Care A.J. Verhoeff is gevestigd op Achteronder 12 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Bouarfa
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Bouarfa is gevestigd op Westgat 22 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

V.O.F. Auto Quick Service Urk
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Auto Quick Service Urk is gevestigd op Vliestroom 2 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielhandel Weerstand
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielhandel Weerstand is gevestigd op Ankerplaats 59 te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Baabo Im- en Export
Opgericht in April 2013

De onderneming Baabo Im- en Export is gevestigd op De Hors 10d te Urk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent