Garagebedrijven in Velsen

Zoek je een garagebedrijf in Velsen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Velsen.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Automobielbedrijf Velserbeek B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Velserbeek B.V. is gevestigd op Kleermakerstraat 71 te Velserbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

B.V. Autoschade C.A.R.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap B.V. Autoschade C.A.R. is gevestigd op Strandweg 3 te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Voltec Santpoort
Opgericht in April 2013

De onderneming Voltec Santpoort is gevestigd op Vissershavenstraat 53 te IJMUIDEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Flexy Service
Opgericht in April 2013

De onderneming Flexy Service is gevestigd op Kaplanstraat 2E te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Calbo Classic Cars
Opgericht in April 2013

De onderneming Calbo Classic Cars is gevestigd op Trawlerkade 18E te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsonderneming R. Koks
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming R. Koks is gevestigd op Zeeweg 315 te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Schilte Handelsonderneming en Onderhoudsbedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming Schilte Handelsonderneming en Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Vijverweg 7 te Velsen-Noord en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van den Brom
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Van den Brom is gevestigd op Middenhavenstraat 39 te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Beers
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Beers is gevestigd op Hefnerstraat 13 te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf Tinholt
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielbedrijf Tinholt is gevestigd op Klompenmakerstraat 43 te Velserbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Tincar Velserbroek
Opgericht in April 2013

De onderneming Tincar Velserbroek is gevestigd op Klompenmakerstraat 33 te Velserbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Rob Nobels Autoservice
Opgericht in April 2013

De onderneming Rob Nobels Autoservice is gevestigd op Kromhoutstraat 46 te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Bas Auto Service (B.A.S.)
Opgericht in April 2013

De onderneming Bas Auto Service (B.A.S.) is gevestigd op Deutzstraat 1A te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf G.J. Waardenburg
Opgericht in April 2013

De onderneming Automobielbedrijf G.J. Waardenburg is gevestigd op Broekbergenlaan 3 te Santpoort-Noord en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

G & S Autoservice
Opgericht in April 2013

De onderneming G & S Autoservice is gevestigd op Kaplanstraat 2B te IJmuiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent