Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie in Dordrecht

Een overzicht van alle groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie in Dordrecht.

In Dordrecht zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

De Vries Vleessnacks B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Vries Vleessnacks B.V. is gevestigd op Bunsenstraat 79 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Industriegebied West > Dordtse Kil I > 3316GC
Danisco Holland
Opgericht in april 2013

De onderneming Danisco Holland is gevestigd op Baanhoekweg 22 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Staart > 2e Merwedehaven en omgeving > 3313LA
Abado Handelsonderneming
Opgericht in april 2013

De onderneming Abado Handelsonderneming is gevestigd op Mariastraat 3 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Nieuw-krispijn > Emmastraat en omgeving > 3314ZR
PS Lifestyle
Opgericht in april 2013

De onderneming PS Lifestyle is gevestigd op Korte Engelenburgerkade 5 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Binnenstad > Nieuwe Haven en omgeving > 3311CG
de Ankh Zorgburo
Opgericht in april 2013

De onderneming de Ankh Zorgburo is gevestigd op Dudokplein 217 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Stadspolders > Van Ravesteijn-erf en omgeving > 3315KH
Amiqure B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Amiqure B.V. is gevestigd op Sikkelstraat 34 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Dubbeldam > Egstraat en omgeving > 3319LJ
HIM
Opgericht in april 2013

De onderneming HIM is gevestigd op Aert de Gelderstraat 8 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Binnenstad > Rozenhof en omgeving > 3311WB
Crest Handelsonderneming
Opgericht in april 2013

De onderneming Crest Handelsonderneming is gevestigd op Dillenburgstraat 1A te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Dubbeldam > Dubbeldam-Noord > 3319RD
GB Plange the Netherlands B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap GB Plange the Netherlands B.V. is gevestigd op Mijlweg 77 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dordrecht > Industriegebied West > Wilhelminahaven > 3316BE

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dordrecht

Instellen

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement