Gezochte personen in Dordrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Dordrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Afgelopen uur

Overval - van Eesterenplein - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - Donderdagmorgen 5 januari overviel een man met een mes een winkel aan het Van Eesterenplein in Dordrecht. Hij vertrok met een onbekend geldbedrag. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie spreekt graag met getuigen.

Vrijdag 23 december 2022

Oplichting - Johan de Wittstraat - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - De bankrekening van een 87-jarig echtpaar uit Dordrecht wordt geplunderd door een zogenaamde ‘bankmedewerker’. De pinner die er vandoor gaat met het geld van het echtpaar staat op beeld. Wie is hij?

Woensdag 7 december 2022

Verhoging beloning-Jacob van Heemskerckstraat-Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - De beloning voor de gouden tip in de moord op Johnny Henriques op 25 april 2020 in de Jacob van Heemskerckstraat in Dordrecht, is verhoogd naar 20.000 euro. Er lijken steeds meer aanwijzingen te zijn dat de dood van Henriques en de moord op Remsley Eisden op 16 oktober van dit jaar met elkaar te maken hebben.

Woensdag 2 november 2022

Schietincident - Willem Marisstraat - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - Zaterdag 2 juli in de vroege ochtend, 4.30 uur, is een woning aan de Willem Marisstraat in Dordrecht beschoten. Er zijn geen gewonden gevallen. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen en mensen met informatie of camerabeelden.

Maandag 17 oktober 2022

Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - Onbekenden hebben in de nacht van 15 op 16 oktober op de Van den Tempelstraat in Dordrecht de 36-jarige Remsley Eisden uit Dordrecht doodgeschoten. Het slachtoffer zat daar in een geparkeerde personenauto toen hij onder vuur werd genomen. Hij stierf ter plekke aan zijn verwondingen. De dader(s) gingen ervandoor.

Zaterdag 1 oktober 2022

Vier vrouwen verdacht van inbraken Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - Vier vrouwen worden ervan verdacht dat ze op 28 juli in drie appartementen aan de Werf van Gips in Dordrecht hebben ingebroken. Uit de woningen zijn sieraden en geld gestolen. Dezelfde vrouwen die op de dag van de inbraak zijn vastgelegd door bewakingscamera’s, werden een week eerder, op 21 juli, ook al gefilmd in het gebouw. Mogelijk voerden ze toen een voorverkenning uit.

Donderdag 29 september 2022

Most wanted: Voortvluchtige giovannie rivera

Most wanted

Dordrecht - Het Openbaar Ministerie heeft op 20 juni 2022 Giovannie Rivera op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Giovannie Rivera is in de jaren 90 veroordeeld voor een gijzeling in een gevangenis en een gewapende overval op een bank. Hij moet in Nederland zijn straf nog uitzitten en wordt daarom gezocht.

Maandag 21 maart 2022

Wie is verantwoordelijk voor meerdere brandstichtingen in Dordrecht?

Gezochte personen

Dordrecht - In januari zijn er in korte tijd een aantal branden gesticht in Dordrecht. Mogelijk bestaat er een verband tussen de branden. Wie weet wie hier verantwoordelijk voor is/zijn?

Woensdag 10 juni 2020

Onderzoek rond moord Johnny Henriques (42)

Gezochte personen

Dordrecht - Niet één, maar meerdere kogels kostten de 42-jarige Johnny Henriques het leven. Zaterdagavond 25 april 2020 werd hij op de Jacob van Heemskerckstraat in Dordrecht neergeschoten toen hij in de buurt van zijn woning parkeerde. Toen hij probeerde weg te komen, vuurde de schutter nog enkele kogels van dichtbij op hem af.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent