Gezochte personen in Dordrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Dordrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 26 april 2024

Woninginbraken – Vlijweg - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart 2024 tussen 03.15 en 04.15 uur werd in een woning aan de Vlijweg en in een woning aan de Vijverweg in Dordrecht ingebroken. Uit beide woningen namen de inbrekers verschillende waardevolle en persoonlijke bezittingen mee. Bij nog een derde huis (aan de Vlijweg) werd ook geprobeerd in te breken, maar daar zijn de twee inbrekers niet in geslaagd. Gelukkig zijn er camerabeelden waarop de daders duidelijk te zien zijn.

Zaterdag 2 maart 2024

Pinpasfraude - Achterom - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - De politie is op zoek naar twee mannen die verdacht worden van het bestelen van een 92-jarige dame op 11 november 2023, door middel van pinpasfraude.

Zaterdag 17 februari 2024

Brandstichting - Maarten Harpertsz. Trompweg - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - In een flat aan de Maarten Harpertsz. Trompweg in Dordrecht heeft in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari rond 00.30 uur brand gewoed. Help de politie in het onderzoek naar de dader(s)!

Zondag 4 februari 2024

Zakkenrollerij - Kolfstraat - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - De politie is op zoek naar een dame die ervan verdacht wordt gepind te hebben met een gestolen pinpas. De houdster van deze pinpas is een 78-jarige vrouw. De pinpas is door middel van zakkenrollerij bij de 78-jarige dame weggenomen.

Zaterdag 23 september 2023

Mishandeling Koningsdag - Scheffersplein - Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - Op Koningsdag afgelopen 27 april 2023 vond er een grote vechtpartij plaats tussen twee groepen op het Scheffersplein in Dordrecht. Na de vechtpartij werd er één verdachte gelijk aangehouden en de politie startte een onderzoek, waarna er later nog een verdachte kon worden aangehouden. De politie is nog op zoek naar één verdachte.

Woensdag 10 juni 2020

Onderzoek rond moord Johnny Henriques (42)

Gezochte personen

Dordrecht - Niet één, maar meerdere kogels kostten de 42-jarige Johnny Henriques het leven. Zaterdagavond 25 april 2020 werd hij op de Jacob van Heemskerckstraat in Dordrecht neergeschoten toen hij in de buurt van zijn woning parkeerde. Toen hij probeerde weg te komen, vuurde de schutter nog enkele kogels van dichtbij op hem af.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement