Gezochte personen in Dordrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Dordrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 12 augustus 2020

  Politie zoekt overvaller tankstation Dordrecht

  Dordrecht - Woensdagochtend 18 december overviel een gemaskerde man een tankstation aan de Merwedestraat in Dordrecht. De dader ging er zonder geld vandoor.

  Dordrecht

  Woensdag 10 juni 2020

  Onderzoek rond moord Johnny Henriques (42)

  Dordrecht - Niet één, maar meerdere kogels kostten de 42-jarige Johnny Henriques het leven. Zaterdagavond 25 april 2020 werd hij op de Jacob van Heemskerckstraat in Dordrecht neergeschoten toen hij in de buurt van zijn woning parkeerde. Toen hij probeerde weg te komen, vuurde de schutter nog enkele kogels van dichtbij op hem af.

  Dordrecht

  Woensdag 15 april 2020

  Politie zoekt getuigen van schietpartij op man en vrouw in Dordrecht

  Dordrecht - Een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Sliedrecht zijn gisteravond zwaar gewond geraakt, toen zij op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht werden neergeschoten. Twee personen op een scooter openden het vuur op het stel. De politie zoekt getuigen.

  Dordrecht

  Donderdag 16 maart 2017

  Politie zoekt verdachten openlijke geweldpleging en vernieling moskee Dordrecht

  Dordrecht - De politie is op zoek naar drie mannen die verdacht worden van openlijke geweldpleging en het aanrichten van vernielingen in de Aya Sofia Moskee aan de Merwedestraat in Dordrecht op 23 juni jl.

  Dordrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dordrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Dordrecht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement