Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern in Houten

Een overzicht van alle holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern in Houten.

In Houten zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Proline Bouwmarkt Holding B.V.
Opgericht in november 2013

De besloten vennootschap Proline Bouwmarkt Holding B.V. is gevestigd op Dijkgraafpolder 5 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Zuid-West » Polders » 3991ZC
R.S. Kamta Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap R.S. Kamta Holding B.V. is gevestigd op Het Rond 125 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Noord-Oost » Centrum Oost » 3995DP
De Vos Groep B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Vos Groep B.V. is gevestigd op Hoofdveste 15 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Buitengebied » vesten » 3992DH
Blygold Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Blygold Holding B.V. is gevestigd op Hoofdveste 13 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Buitengebied » vesten » 3992DH
J.G. van Doesburg Beheer Houten B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap J.G. van Doesburg Beheer Houten B.V. is gevestigd op Utrechtseweg 15a te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Buitengebied » Buitengebied Houten West » 3992LM
ASEL Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap ASEL Holding B.V. is gevestigd op Nieuwe Schaft 3e te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Zuid-West » Schaften » 3991AS
WITROG B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap WITROG B.V. is gevestigd op Houtensewetering 17 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Buitengebied » Bruggen » 3991LJ
Q.A.C.O. Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Q.A.C.O. Holding B.V. is gevestigd op Pronkmos 62 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Zuid-Oost » Mossen » 3994LR
Van der Wel en Peek Beheer B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van der Wel en Peek Beheer B.V. is gevestigd op Waalseweg 27 te Tull en 't Waal en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Tull en 't waal » Tull » 3999NN
BF Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap BF Holding B.V. is gevestigd op Strandmeer 25 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Zuid-Oost » Meren » 3994ZR
Mibacu Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Mibacu Holding B.V. is gevestigd op Overeind 94 te Schalkwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Schalkwijk » Dorp Schalkwijk Oost » 3998JD
SBMC houten
Opgericht in april 2013

De onderneming SBMC houten is gevestigd op Papiermolen 10 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Noord-Oost » Molens » 3994DK
Holding De Hertog B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Holding De Hertog B.V. is gevestigd op Waalseweg 74 te Tull en 't Waal en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Tull en 't waal » 't Waal » 3999NV
Midtronics Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Midtronics Holding B.V. is gevestigd op Hoofdveste 6-8 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Buitengebied » vesten » 3992DG
Houten FROG B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Houten FROG B.V. is gevestigd op Prins Hendrikweg 42 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Noord-West » Oude Dorp » 3991BV
Mark Verver Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Mark Verver Holding B.V. is gevestigd op Viswater 62 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991HE
C.A.G.J. Elberse Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De naamloze vennootschap C.A.G.J. Elberse Holding B.V. is gevestigd op Fresiatuin 2 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Zuid-Oost » Tuinen » 3994PJ
Ettekoven Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Ettekoven Holding B.V. is gevestigd op Ringveste 11a te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Buitengebied » vesten » 3992DD
B.J. Bokkers Holding B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap B.J. Bokkers Holding B.V. is gevestigd op Lange Uitweg 11 te Schalkwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Schalkwijk Buitengebied » Buitengebied Schalkwijk West » 3998WD
Go Productions B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Go Productions B.V. is gevestigd op Vleugelboot 2 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Houten » Houten Buitengebied » Boten » 3991CL

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?