Kledingswinkels in Menameradiel

Zoek je een kledingwinkel in Menameradiel? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Menameradiel.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

REWI fashion
Opgericht in April 2013

De onderneming REWI fashion is gevestigd op Lytsebuorren 24 te Berltsum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

V.O.F. Jan en Tetje van der Weide
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Jan en Tetje van der Weide is gevestigd op JH van Aismawei 82 te Bitgummole en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Schoffies.nl
Opgericht in April 2013

De onderneming Schoffies.nl is gevestigd op Buorren 41 te Bitgum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

J. Haagsma
Opgericht in April 2013

De onderneming J. Haagsma is gevestigd op Buorren 31 te Berltsum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Keunst & Kids Kinderkleding Outlet
Opgericht in April 2013

De onderneming Keunst & Kids Kinderkleding Outlet is gevestigd op Bitgumerdyk 7A te Berltsum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Lingeriehuis It Oare Ein B.V.
Opgericht in Juli 2013

De besloten vennootschap Lingeriehuis It Oare Ein B.V. is gevestigd op JH van Aismawei 82 te Bitgummole en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Sneakykidz
Opgericht in April 2013

De onderneming Sneakykidz is gevestigd op De Kline 16 te Bitgum en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent