Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur in Dordrecht

Een overzicht van alle loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur in Dordrecht.

In Dordrecht zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Mampaey Service B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Mampaey Service B.V. is gevestigd op Wieldrechtseweg 30 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Industriegebied West > Julianahaven > 3316BG
Mampaey Installatietechniek B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Mampaey Installatietechniek B.V. is gevestigd op Wieldrechtseweg 30 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Industriegebied West > Julianahaven > 3316BG
Nestor Service
Opgericht in april 2013

De onderneming Nestor Service is gevestigd op Jan Valsterweg 68 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Stadspolders > Bedrijventerrein Groene Zoom > 3315LG
Van Dijk Installaties B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van Dijk Installaties B.V. is gevestigd op Einsteinstraat 54-60 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Industriegebied West > Dordtse Kil II > 3316GG
HulstFlier Installateurs Dordrecht B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap HulstFlier Installateurs Dordrecht B.V. is gevestigd op Aventurijn 246 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Industriegebied West > Dordtse Kil III > 3316LB
ICD Installatie B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap ICD Installatie B.V. is gevestigd op Carneool 138 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Industriegebied West > Dordtse Kil III > 3316KC
Loodgietersbedrijf Okkerse B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Loodgietersbedrijf Okkerse B.V. is gevestigd op Stevensweg 38 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Dubbeldam > Dubbeldam-Zuid > 3319AK
Grootendorst B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Grootendorst B.V. is gevestigd op Singel 72 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Noordflank > Matena's Pad en omgeving > 3311SJ
Veldhoven Installatietechniek
Opgericht in april 2013

De onderneming Veldhoven Installatietechniek is gevestigd op Aventurijn 202 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Industriegebied West > Dordtse Kil III > 3316LB
Noppen Installatiebedrijf
Opgericht in april 2013

De onderneming Noppen Installatiebedrijf is gevestigd op Sikkelstraat 36 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Dubbeldam > Egstraat en omgeving > 3319LJ
ISR INFRA
Opgericht in april 2013

De onderneming ISR INFRA is gevestigd op Anna van Saksenstraat 16 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Nieuw-krispijn > Waldeck Pyrmontweg en omgeving > 3314NC
ProCas B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap ProCas B.V. is gevestigd op Jan Valsterweg 65 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Stadspolders > Bedrijventerrein Groene Zoom > 3315LG
Loodgietersbedrijf
Opgericht in april 2013

De onderneming Loodgietersbedrijf "Favoriet" is gevestigd op Kasperspad 21 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Noordflank > Kasperspad en omgeving > 3311ZE
Vuurdesign
Opgericht in april 2013

De onderneming Vuurdesign is gevestigd op Balistraat 15 te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Het Reeland > Indische Buurt-Zuid > 3312VA
Firma Loodgietersbedrijf Wasserthal
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Firma Loodgietersbedrijf Wasserthal is gevestigd op Vrieseweg 60A te Dordrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dordrecht > Noordflank > Kasperspad en omgeving > 3311NX

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dordrecht

Instellen

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement