Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten in Houten

Een overzicht van alle overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten in Houten.

In Houten zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Stichting Health Base
Opgericht in april 2013

De onderneming Stichting Health Base is gevestigd op De Molen 43 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Noord-Oost » Molens » 3994DA
Stichting Transmuraal Centrum Houten
Opgericht in april 2013

De onderneming Stichting Transmuraal Centrum Houten is gevestigd op Hollandsspoor 5 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Zuid-Oost » Sporen » 3994VT
Ardyn B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Ardyn B.V. is gevestigd op Papiermolen 26-30 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Noord-Oost » Molens » 3994DK
Maetis
Opgericht in april 2013

De onderneming Maetis is gevestigd op Papiermolen 26-30 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Noord-Oost » Molens » 3994DK
Stichting voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg van de Nedelandse Gereformeerdekerken
Opgericht in april 2013

De onderneming Stichting voor Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg van de Nedelandse Gereformeerdekerken is gevestigd op De Molen 28 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Noord-Oost » Molens » 3994DB
Laboral Diagnostics
Opgericht in april 2013

De onderneming Laboral Diagnostics is gevestigd op Lichtschip 15 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Buitengebied » Schepen » 3991CP
Sanatheek B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Sanatheek B.V. is gevestigd op Loodsboot 7 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Buitengebied » Boten » 3991CJ
Maetis Advies
Opgericht in april 2013

De onderneming Maetis Advies is gevestigd op Papiermolen 26 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Noord-Oost » Molens » 3994DK
Philippens & Steen
Opgericht in april 2013

De onderneming Philippens & Steen is gevestigd op Centraalspoor 4 te Houten en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

Houten » Houten Zuid-Oost » Sporen » 3994VC

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?