Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch) in Houten

Een overzicht van alle speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch) in Houten.

In Houten zoek ik een:

Dinsdag 21 juni 2016

Infectievrij.nl B.V.
Opgericht in maart 2016

De besloten vennootschap Infectievrij.nl B.V. is gevestigd op De Poort 26 te HOUTEN en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

Houten » Houten Noord-West » Poorten » 3991DV

Donderdag 1 januari 2015

Opus Captiosus B.V.
Opgericht in januari 2015

De besloten vennootschap Opus Captiosus B.V. is gevestigd op Moerasmeer 35 te HOUTEN en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

Houten » Houten Zuid-Oost » Meren » 3994JH
PD-value B.V.
Opgericht in juni 2014

De besloten vennootschap PD-value B.V. is gevestigd op Molenaarserf 102 te HOUTEN en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

Houten » Houten Noord-West » Erven » 3991KT

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Houten

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?