Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Supermarkten in Hoorn

Zoek je een supermarkt in Hoorn? Hieronder vind je een overzicht van alle supermarkten in Hoorn.

In Hoorn zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Barwaaga Minimarkt
Opgericht in april 2013

De onderneming Barwaaga Minimarkt is gevestigd op Jupiterhof 37 te Hoorn en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Grote Waal » Grote Waal - Buurt 13 01 » 1622BG
Lidl
Opgericht in maart 2013

De onderneming Lidl is gevestigd op Clausplein 28 te Hoorn en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Venenlaan-kwartier » Venelaankwartier - Buurt 11 00 » 1623KD
Piast Delicatessen
Opgericht in maart 2013

De onderneming Piast Delicatessen is gevestigd op Grote Noord 16 te Hoorn en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Binnenstad » Binnenstad - Buurt 10 02 » 1621KJ
Enjoy to eat
Opgericht in maart 2013

De onderneming Enjoy to eat is gevestigd op Gedempte Turfhaven 62 te Hoorn en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Binnenstad » Binnenstad - Buurt 10 02 » 1621HH
Gebr. Tekin Market B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Gebr. Tekin Market B.V. is gevestigd op Nieuwland 6 te Hoorn en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Binnenstad » Binnenstad - Buurt 10 03 » 1621HK
H. Scheepstra-Rugge, tevens handelend onder de naam A.P.S. Zwaag
Opgericht in maart 2013

De onderneming H. Scheepstra-Rugge, tevens handelend onder de naam A.P.S. Zwaag is gevestigd op De Compagnie 1 te Zwaag en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Zwaag » Zwaag - Buurt 30 04 » 1689AG
Jeffrey den Boer
Opgericht in maart 2013

De onderneming Jeffrey den Boer is gevestigd op Keern 193 te Hoorn en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Risdam-Zuid » Risdam-Zuid - Buurt 20 05 » 1625NK
J.A.M. Karsten
Opgericht in maart 2013

De onderneming J.A.M. Karsten is gevestigd op Dorpsstraat 268 te Zwaag en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Bangert en Oosterpolder » Bangert en Oosterpolder - Buurt 35 03 » 1689GK
't Winkeltje
Opgericht in maart 2013

De onderneming 't Winkeltje is gevestigd op Visserseiland 220 te Hoorn en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Binnenstad » Binnenstad - Buurt 10 01 » 1621AA
Thi Hop Ngo
Opgericht in maart 2013

De onderneming Thi Hop Ngo is gevestigd op Paaldijk 163 te Zwaag en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Bangert en Oosterpolder » Bangert en Oosterpolder - Buurt 35 02 » 1689WE
De Havenwinkel
Opgericht in maart 2013

De onderneming De Havenwinkel is gevestigd op Mallegomsteeg 5-7 te Hoorn NH en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Hoorn » Binnenstad » Binnenstad - Buurt 10 01 » 1621BJ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoorn

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?