Supermarkten in Sluis

Zoek je een supermarkt in Sluis? Hieronder vind je een overzicht van alle supermarkten in Sluis.

In Sluis zoek ik een:

Woensdag 7 juni 2017

Aeternum-Aurum B.V.
Opgericht in mei 2017

De besloten vennootschap Aeternum-Aurum B.V. is gevestigd op Sint Annastraat 29 te Sluis en is actief in de branche supermarkten.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524JB

Dinsdag 28 maart 2017

Pitstop Oostburg
Opgericht in februari 2017

De onderneming Pitstop Oostburg is gevestigd op Prins Willemstraat 4 te Oostburg en is actief in de branche supermarkten.

Sluis > Oostburg > Oostburg > 4501EL

Donderdag 1 januari 2015

Ingels-Bakkes Levensmiddelenbedrijf B.V.
Opgericht in maart 2015

De besloten vennootschap Ingels-Bakkes Levensmiddelenbedrijf B.V. is gevestigd op Het Heem 56 te BRESKENS en is actief in de branche supermarkten.

Sluis > Breskens > Verspreide huizen Breskens > 4511PN
R.A.C. Lohman Levensmiddelen B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap R.A.C. Lohman Levensmiddelen B.V. is gevestigd op Spuiplein 49 te Breskens en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Breskens > Breskens > 4511AP
C-1000 Claeijs-Remijn
Opgericht in maart 2013

De onderneming C-1000 Claeijs-Remijn is gevestigd op Peurssensstraat 21 te Aardenburg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Aardenburg > Aardenburg > 4527BK
Supermarkt Buysse B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Supermarkt Buysse B.V. is gevestigd op Oranjestraat 19 te IJzendijke en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > IJzendijke > IJzendijke > 4515CA
Lidl
Opgericht in maart 2013

De onderneming Lidl is gevestigd op Langestraat 46-48 te Oostburg en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Oostburg > Oostburg > 4501BS
Van der Linde Sluis B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Van der Linde Sluis B.V. is gevestigd op Groote Markt 8 te Sluis en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524CD
Kruideniersbedrijf R. Polderman- Quataert B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Kruideniersbedrijf R. Polderman- Quataert B.V. is gevestigd op Vrijstraat 1 te Sluis en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524CE
Supermarkt Gijs
Opgericht in maart 2013

De onderneming Supermarkt Gijs is gevestigd op Dorpsstraat 2 te Schoondijke en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Schoondijke > Schoondijke > 4507BK
Bakkerij Finesse B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Bakkerij Finesse B.V. is gevestigd op Boulevard de Wielingen 56 te Cadzand en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Cadzand > Cadzand-Bad > 4506JL
De Groene Luifel
Opgericht in maart 2013

De onderneming De Groene Luifel is gevestigd op Oude Kerkstraat 12 te Sluis en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Sluis > Sluis > 4524CV
Supermarkt van Iwaarden-Wolberts
Opgericht in maart 2013

De onderneming Supermarkt van Iwaarden-Wolberts is gevestigd op Walenstraat 10 te Groede en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Groede > Groede > 4503AD
Supermarkt Leenhouts-de Reu B.V.
Opgericht in maart 2013

De besloten vennootschap Supermarkt Leenhouts-de Reu B.V. is gevestigd op Boulevard de Wielingen 38 te Cadzand en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Cadzand > Cadzand-Bad > 4506JK
Il Rovigo
Opgericht in maart 2013

De onderneming Il Rovigo is gevestigd op Boulevard de Wielingen 68 te Cadzand en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Sluis > Cadzand > Cadzand-Bad > 4506JL

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sluis

Instellen

Meer nieuws in Sluis

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement