Groenteboeren in Leiden

Zoek je een groenteboer in Leiden? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Leiden.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Fa. G.A. Sassen en Zn.
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Fa. G.A. Sassen en Zn. is gevestigd op Maredijk 45 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

De Specialist
Opgericht in Maart 2013

De onderneming De Specialist is gevestigd op Doezastraat 10 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Groenten- en Fruitparadijs Collé V.O.F.
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Groenten- en Fruitparadijs Collé V.O.F. is gevestigd op Geregracht 25-27 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

R. van den Bos
Opgericht in Maart 2013

De onderneming R. van den Bos is gevestigd op Herenstraat 44 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Wetselaar Groente en Fruit B.V.
Opgericht in Januari 2015

De besloten vennootschap Wetselaar Groente en Fruit B.V. is gevestigd op Lijsterstraat 26 te LEIDEN en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Koroglu Market
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Koroglu Market is gevestigd op Curaçaostraat 3 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

R.A. Wetselaar Groente en Fruit B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap R.A. Wetselaar Groente en Fruit B.V. is gevestigd op Lijsterstraat 26 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

A.G.F. Specialist De Tuinkabouter
Opgericht in Maart 2013

De onderneming A.G.F. Specialist De Tuinkabouter is gevestigd op Lage Morsweg 16 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

D. van den Bos
Opgericht in Maart 2013

De onderneming D. van den Bos is gevestigd op Sumatrastraat 90 te Leiden en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent