Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Den Helder

Zoek je een slager of poelier in Den Helder? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Den Helder.

In Den Helder zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Hans Halman Keurslager
Opgericht in april 2013

De onderneming Hans Halman Keurslager is gevestigd op Spoorstraat 14 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Centrum » 1781JG
V.O.F. Slagerij Konijn
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Konijn is gevestigd op Joubertstraat 40 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Van Galenbuurt » 1782SG
Keurslagerij Wit en Wit
Opgericht in april 2013

De onderneming Keurslagerij Wit en Wit is gevestigd op Vrede en Vrijheid 10 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Den Helder » De Schooten » Schooten-Centrum » 1785RM
V.O.F. Slagerij Jan Kater
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Jan Kater is gevestigd op Drooghe Bol 1028 te Julianadorp en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Den Helder » Julianadorp » Boterzwin » 1788VB
Slagerij Konijn
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Konijn is gevestigd op Marsdiepstraat 268 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Golfstroombuurt » 1784AV
Keurslagerij Jos Koeleman V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Keurslagerij Jos Koeleman V.O.F. is gevestigd op Schoolweg 27 te Julianadorp en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Den Helder » Het Koegras » Julianadorp-Oost » 1787AV
Slagerij Duijzer Den Helder B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Slagerij Duijzer Den Helder B.V. is gevestigd op Marsdiepstraat 381 te Den Helder en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Den Helder » Nieuw Den Helder-Oost » Grote Rivierenbuurt » 1784AH

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Den Helder

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?