Slagers en poeliers in Deventer

Zoek je een slager of poelier in Deventer? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Deventer.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Vers Vlees Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Vers Vlees Slagerij is gevestigd op Hoge Hondstraat 89 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Henk Vrielink
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Henk Vrielink is gevestigd op Flora 97-99 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Jansen Sonnenberg Bathmen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Keurslagerij Jansen Sonnenberg Bathmen B.V. is gevestigd op Deventerweg 48 te Bathmen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Istanbul Deventer
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Istanbul Deventer is gevestigd op Zwolseweg 51 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Bayram
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Bayram is gevestigd op Deltaplein 7 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij & Partyservice R. Dalhuisen V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Keurslagerij & Partyservice R. Dalhuisen V.O.F. is gevestigd op Andriessenplein 31 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Scharrelslagerij Peter Nijenhuis
Opgericht in April 2013

De onderneming Scharrelslagerij Peter Nijenhuis is gevestigd op Nieuwstraat 12 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Ilona van Ree h.o.d.n. De Groene Weg
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Ilona van Ree h.o.d.n. De Groene Weg is gevestigd op Smedenstraat 118 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslager Harmsen
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslager Harmsen is gevestigd op Dorpsstraat 6A te Diepenveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij J. Huisman
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij J. Huisman is gevestigd op Marienburghplein 11 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Islam Kasabi Melikoglu
Opgericht in April 2013

De onderneming Islam Kasabi Melikoglu is gevestigd op Rielerweg 46 te Deventer en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent