Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Krimpenerwaard

Zoek je een slager of poelier in Krimpenerwaard? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Krimpenerwaard.

In Krimpenerwaard zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Looman Keurslager
Opgericht in april 2013

De onderneming Looman Keurslager is gevestigd op Haven 58 te Schoonhoven en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Schoonhoven » Schoonhoven-Oude Stad » 2871CP
Keurslagerij J. Boere
Opgericht in april 2013

De onderneming Keurslagerij J. Boere is gevestigd op Hoogstraat 116 te Haastrecht en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Haastrecht » Haastrecht-Dorpskern » 2851BJ
Firma Slagerij Meijer
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Firma Slagerij Meijer is gevestigd op Kerkweg 28 te Lekkerkerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Lekkerkerk » Koninginnenbuurt » 2941BM
Firma J.W. Rodenburg
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Firma J.W. Rodenburg is gevestigd op Kerkweg 70 te Ouderkerk aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Ouderkerk aan den IJssel » Ouderkerk aan den IJssel » 2935AK
Slagerij W. Sterrenburg B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Slagerij W. Sterrenburg B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 39f te Krimpen aan de Lek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Krimpen aan de Lek » Krimpen Centrum » 2931CE
Fred van Laar Uw
Opgericht in april 2013

De onderneming Fred van Laar Uw "Berg" Ambachtelijke Slager is gevestigd op Hoofdstraat 38 te Bergambacht en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Bergambacht » Bergambacht-Dorp » 2861AP
Slagerij Van der Poel
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Van der Poel is gevestigd op Albert Plesmanstraat 11 te Schoonhoven en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Schoonhoven » Schoonhoven-Noord » 2871HJ
Slagerij Markus V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Markus V.O.F. is gevestigd op Kattendijk 43 te Gouderak en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Gouderak » Gouderak » 2831AA
Slagerij A. Slappendel
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij A. Slappendel is gevestigd op Dorpsstraat 59 te Ouderkerk aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Ouderkerk aan den IJssel » Ouderkerk aan den IJssel » 2935AB
Souk Marrakesh
Opgericht in april 2013

De onderneming Souk Marrakesh is gevestigd op Albert Plesmanstraat 3 te Schoonhoven en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Krimpenerwaard » Schoonhoven » Schoonhoven-Noord » 2871HJ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Krimpenerwaard

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?