Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Slagers en poeliers in Oosterhout

Zoek je een slager of poelier in Oosterhout? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Oosterhout.

In Oosterhout zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Party Service Vermeulen V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Party Service Vermeulen V.O.F. is gevestigd op Abdis van Thornstraat 54 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Oosterhout » Oosterhout-Centrum » Centrum » 4901ZB
Haarselhorst Slagerijen Oosterhout B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Haarselhorst Slagerijen Oosterhout B.V. is gevestigd op Keiweg 20 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Oosterhout » Oosterhout-Centrum » Centrum » 4901JA
Slagerij Paul van Gool
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Paul van Gool is gevestigd op Tempelierstraat 2 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Oosterhout » Slotjes » Slotjes-Midden » 4902XJ
Haverland Kipspecialiteiten V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Haverland Kipspecialiteiten V.O.F. is gevestigd op Arendshof 60 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Oosterhout » Oosterhout-Centrum » Centrum » 4901LH
Vleeschmeesters
Opgericht in april 2013

De onderneming Vleeschmeesters is gevestigd op Patrijslaan 86 te Oosterhout en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Oosterhout » Strijen » Vogelbuurt » 4901AV

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oosterhout

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?