Gezochte personen in Beuningen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Beuningen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vrijdag 4 september 2020

  Politie onderzoekt schietincident met dodelijke afloop

  Beuningen - Op maandag 6 juli rond 08:30 uur heeft een schietincident plaatsgevonden waarbij een 49-jarige man uit Nijmegen is overleden. Hij werd door twee donker geklede mannen op de Burgemeester Geradtslaan onder vuur genomen. De daders vluchtten in een witte Volkswagen bus. Later die middag werd de Volkswagen bus teruggevonden in het centrum van Winssen, ongeveer zeven kilometer van Beuningen. Een zwarte Renault Megane die gelinkt wordt aan dit misdrijf, werd in de nacht van 6 op 7 juli uitgebrand aangetroffen in Zaanstad.

  Beuningen

  Woensdag 22 juli 2020

  Vier BMW’s gestript in één nacht

  Beuningen - In de nacht van zondag 14 op maandag 15 juni 2020 hebben auto-inbrekers voor tienduizenden euro’s schade aangericht. Ze sloegen op vier plekken in Beuningen toe en gingen ervandoor met onder meer navigatiesystemen, airbags en zelfs complete dashboards.

  Beuningen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Beuningen

  Instellen

  Wijken in Beuningen

  Meer nieuws in Beuningen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement