Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Diemen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Diemen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Woninginbraak Beukenhorst

  Diemen - De politie doet onderzoek naar een woninginbraak aan de Beukenhorst in Diemen op dinsdag 25 december (eerste kerstdag). Bij de woninginbraak zijn diverse sieraden gestolen.

  Diemen

  Donderdag 8 november 2018

  Diefstal portemonnee en pinpasfraude

  Diemen - De politie is op zoek naar twee verdachten die op woensdag 13 juni 2018 met een gestolen pinpas hebben gepind bij een pinautomaat op het Diemerplein.

  Diemen

  Woensdag 7 november 2018

  Pinpasfraude oudere dame

  Diemen - De politie is op zoek naar twee verdachten die op zaterdag 19 mei 2018 met een gestolen pinpas hebben gepind bij twee pinautomaten op het Diemerplein.

  Diemen

  Maandag 1 oktober 2018

  Ontplofte handgranaat Diemen

  Diemen - De recherche doet uitgebreid onderzoek naar een ontplofte handgranaat bij de flat Beukenhorst in Diemen.

  Diemen

  Donderdag 16 maart 2017

  Dood Vincent Jalink

  Diemen - De 38-jarige Vincent Jalink is vrijdagavond 27 mei slachtoffer geworden van een liquidatie in Diemen. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

  Diemen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Diemen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?