Gezochte personen in IJsselstein

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in IJsselstein of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Gisteren

Schietincident IJsselstein

IJsselstein - Rond 05.15 uur horen meerdere getuigen knallen op straat, die klinken als schoten. Vermoedelijk gaat het om een groep van vijf of meer jongens die op de kruising van het Hitteschild met het Satellietpad stonden. Een jongen zou hebben geschoten met een vuurwapen op een voorbijkomende scooter. De scooter reed weg in de richting van de Baan. Op de scooter zaten twee jongens.

IJsselstein > IJsselstein

Donderdag 8 september 2022

Explosieven op auto in IJsselstein

IJsselstein - Op de Landingsplaats 3 in IJsselstein in de nacht van woensdag 8 juni op donderdag 9 juni 2022 werd er een melding gedaan van een vernieling van een auto. De auto is ogenschijnlijk vernield door een explosie. Op een van de ramen is een brief gevonden waarop een QR-code en tekst staat. Opmerkelijk is dat in de nacht daarvoor óók een explosief op een auto is aangetroffen met daarbij een brief.

IJsselstein > IJsselstein

Vrijdag 20 mei 2022

Man pint met gestolen pas uit IJsselstein

IJsselstein - Een insluiper weet de pinpas en te stelen van een medewerker van Chinees restaurant Azië in IJsselstein. Die medewerker woont boven het restaurant. Met de pas wordt al snel geld opgenomen bij Albert Heijn in de Utrechtse wijk Lunetten.

IJsselstein > IJsselstein

Dinsdag 1 maart 2022

Vrouw opgelicht voor meer dan 3.500 euro

IJsselstein - Op donderdagmiddag 16 december 2021 wordt een 79-jarige vrouw uit IJsselstein gebeld door een zogenaamde bankmedewerker, die vertelt dat haar oude bankpassen moeten worden vervangen. Een koerier in een Post NL jas komt de passen later die middag ophalen. Pas na enkele dagen ontdekt het slachtoffer dat meer dan 3500 euro van haar bankrekeningen is opgenomen. Van die geldopnamen zijn zeer goede beelden. De pinner draagt weliswaar een mondmasker, maar komt toch behoorlijk herkenbaar in beeld.

IJsselstein > IJsselstein

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent