Gezochte personen in IJsselstein

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in IJsselstein of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 3 juni 2019

  Gewelddadige straatroof

  IJsselstein - Een man wordt tijdens het wandelen plotseling aangevallen door een jongen die geld eist. De man wordt zwaar mishandeld, maar geeft geen geld. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  IJsselstein » IJsselstein

  Dinsdag 23 april 2019

  Man raakt gewond door klap met bierflesje

  IJsselstein - Na een avondje stappen met zijn neef belandt een man uit IJsselstein in het ziekenhuis. Op weg naar huis wordt hij uit het niets door een man geslagen met een bierflesje. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  IJsselstein » IJsselstein

  Maandag 24 december 2018

  Twaalfjarige jongen bijna beroofd van telefoon

  IJsselstein - Op weg van school naar huis is een jongen van twaalf op het fietspad langs de Weg der Verenigde Naties tussen IJsselstein en Nieuwegein bijna beroofd van zijn telefoon. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  IJsselstein » IJsselstein

  Donderdag 13 december 2018

  Jongeman 's nachts op straat beroofd van zijn kleding

  IJsselstein - Een 20-jarige man uit Nieuwegein fietst na een avond stappen in IJsselstein in zijn eentje terug naar huis. Dan belagen twee jongens hem en beroven hem van zijn geld en kleding. De politie zoek de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  IJsselstein » IJsselstein

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor IJsselstein

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?