Gezochte personen in Middelburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Middelburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 21 april 2021

  Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

  Middelburg - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een man uit Middelburg op donderdag 9 juli 2020 voor meer dan 10.000 euro is opgelicht.

  Middelburg

  Donderdag 25 maart 2021

  Oplichter fraude ‘veilige’ kluisrekening gezocht

  Middelburg - Een vrouw uit Middelburg werd op 9 november door een zogenaamde ING-medewerker gemaand om geld over te maken naar een calamiteitenrekening. De man op de beelden inde diezelfde dag de duizenden euro’s bij een geldautomaat in Rotterdam. In totaal verdween bijna 5000 euro in zijn zakken.

  Middelburg

  Woensdag 22 april 2020

  Drie jongens gezocht na explosief door brievenbus

  Middelburg - Op woensdagavond 1 januari jl. rond 23.00 uur raakte de bewoner van een woning aan de Jazzroute door een harde knal in de gang gewond. Hij liep – zoals het nu laat aanzien – blijvend letsel op. De knal werd veroorzaakt door een explosief, welke door de brievenbus werd gegooid. Zelfs een muur scheurde op twee plaatsen volledig doormidden.

  Middelburg

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Middelburg

  Instellen

  Meer nieuws in Middelburg

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement