Gezochte personen in Nissewaard

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nissewaard of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 5 augustus 2020

  Welke mannen beroofden 10-jarig jongetje?

  Spijkenisse - Met zijn step ging hij vanaf het skatepark aan de Hadewychplaats naar huis afgelopen donderdag. Twee jongens van ongeveer 19 jaar hielden hem tegen en eisten z’n step. Ze schopten en trapten het mannetje en verdwenen met zijn stuntstep van 220,- euro in de richting van de scouting aan de Drogendijk. De politie zoekt de twee lafaards.

  Nissewaard

  Zaterdag 11 juli 2020

  Heftige woningoverval Ridderkerk

  Spijkenisse - Zaterdag 8 februari vond er een heftige woningoverval plaats in Ridderkerk. Een in Post-NL verkleedde man stormde samen met een andere man rond het middaguur een woning aan de Reijerweg binnen en bedreigden en mishandelden de bewoonster en gingen er met een fikse buit vandoor. De politie komt graag met mensen in contact die meer weten over de verdachten. Alle informatie is welkom.

  Nissewaard

  Dinsdag 14 januari 2020

  Welke bestuurder liet vrouw gewond achter op zebrapad?

  Spijkenisse - Maandag 18 november 2019 omstreeks 17:00 uur is er een vrouw aangereden op het zebrapad aan de 1e Heulbrugstraat in Spijkenisse. Ze raakte gewond en de auto reed door. We zijn op zoek naar de bestuurder van de auto.

  Nissewaard

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nissewaard

  Instellen

  Meer nieuws in Nissewaard

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement