Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Oirschot

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Oirschot of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 26 november 2018

  Diefstal fietscomputers

  Oirschot - Op maandag 2 juli 2018 tussen 13.00 uur en 14.00 uur werden er door een onbekende dief diverse fietscomputers gestolen bij een fietsenwinkel in Oirschot.

  Oirschot

  Woensdag 30 mei 2018

  Diefstal portemonnee en frauduleus pinnen

  Oirschot - Helaas is weer een oudere vrouw slachtoffer geworden van pinfraude. Help ons deze laffe daad op te lossen en bekijk de beelden van de supermarkt waarop we de dief zien die de portemonnee steelt en op de beelden van de bank zien we de pinfraudeur die met de gestolen pas geld opneemt. Het gaat dus vermoedelijk om twee daders. Wie herkent ze?

  Oirschot

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oirschot

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?