Gezochte personen in Raalte

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Raalte of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 27 januari 2023

Overval – C. Huygensstraat – Heino

Gezochte personen

Heino - In Heino werd donderdag 12 januari een tankstation aan de C. Huygensstraat overvallen. Vlak voor sluitingstijd kwam een gewapende man een tankstation binnen. De man richtte zijn wapen op de aanwezige medewerker en eiste geld. Na de overval ging hij er rennend vandoor. Wie heeft er meer informatie?

Donderdag 29 juli 2021

Raalte – Wie is verantwoordelijk voor cafébrand?

Gezochte personen

Raalte - In de nacht van dinsdag 13 maart 2018 rond de klok van 04:00 uur werd een buurtbewoner wakker van een enorme knal. Iemand had geprobeerd brand te stichten in een pand aan de Deventerstraatweg, waarin op dat moment een café was gevestigd. Gelukkig doofde het vuur uit zichzelf waardoor de schade beperkt bleef. Maar het had heel anders af kunnen lopen!

Zondag 14 februari 2021

Inbrekers tankstation gezocht

Gezochte personen

Raalte - Op 4 november even na 03:00 uur werd ingebroken bij een tankstation aan de Westdorplaan. Eenmaal binnen werd een rookgordijn in werking gesteld. Hierop verlieten de inbrekers de winkel zonder buit.

Maandag 21 oktober 2019

Man fraudeert met gestolen pinpas

Gezochte personen

Raalte - Hoewel een inwoner van Raalte op vrijdag 19 april 2019 nog geld pint met zijn pinpas bij een bank in Raalte ontdekt hij op 21 april dat hij zijn portemonnee met daarin zijn pinpas kwijt is.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent