Gezochte personen in Rijswijk

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Rijswijk of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Diefstal spiegelreflex camera

  Rijswijk - Op dinsdag 2 juni rond 16.10 uur, heeft er in een winkel aan de Prins Willem Alexander Promenade in Rijswijk een diefstal van een spiegelreflex camera plaats gevonden.

  Rijswijk

  Dinsdag 3 december 2019

  Doorrijden na aanrijding Rijswijk

  Rijswijk - Op vrijdag 8 november 2019 werd een 63-jarige scooterrijder aangereden door een grijze personenauto type Sedan.

  Rijswijk
  Plofkraak parkeerautomaat Rijswijk

  Rijswijk - In de nacht van zondag 3 op maandag 4 november 2019 werd er een plofkraak gepleegd op een parkeer/betaalautomaat aan de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk.

  Rijswijk

  Dinsdag 5 november 2019

  Beschieting kapperszaak Rijswijk

  Rijswijk - Op vrijdag 30 augustus 2019 gaat omstreeks 02:12 uur een inbraak alarm af bij kapperswinkel 'Empire Barberz' gevestigd aan de Lindelaan in Rijswijk.

  Rijswijk

  Donderdag 3 oktober 2019

  Diefstal laptop Mediamarkt Rijswijk

  Rijswijk - Op zaterdag 17 augustus 2019, wordt in het filiaal van de Mediamarkt aan de Prins Willem Alexander Promenade in Rijswijk een laptop Macbook Pro van het merk Apple gestolen door twee mannen.

  Rijswijk

  Woensdag 8 november 2017

  Diefstal Ipad Rijswijk

  Rijswijk - Op zaterdagmiddag 18 maart werd er een Ipad weggenomen bij de Mediamarkt in Rijswijk. De diefstal is in beeld op bewakingscamera's.

  Rijswijk

  Woensdag 7 juni 2017

  Jassendiefstal bij kledingzaak Rijswijk

  Rijswijk - Op donderdagavond 26 januari zag een man kans om vier jassen te stelen bij een kledingzaak aan de Prins Constantijn Promenade.

  Rijswijk

  Donderdag 16 maart 2017

  Overval Bruna Herenstraat

  Rijswijk - Op zaterdag 23 april werd omstreeks 08.30 uur een filiaal van de Bruna in de Herenstraat overvallen. De dader kwam met zijn fiets aan, pleegde de overval en ging er vervolgens weer op de fiets vandoor.

  Rijswijk

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rijswijk

  Instellen

  Meer nieuws in Rijswijk

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement