Gezochte personen in Valkenswaard

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Valkenswaard of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zondag 27 september 2020

  Wie helpt ons 2 woningbrandstichtingen in Valkenswaard op te lossen?

  Valkenswaard - Op dinsdag 7 januari 2020 is brand gesticht bij een woning aan de Hazestraat in Valkenswaard. De bewoners ontsnappen ternauwernood aan de brand door de woning via de achterzijde te verlaten. Enkele maanden later wordt ook bij een woning op de Oranje Nassaulaan in Valkenswaard brand gesticht. Wij vermoeden dat beide brandstichtingen mogelijk verband met elkaar houden. Wij willen weten wat er is gebeurd en zijn op zoek naar getuigen!

  Valkenswaard

  Dinsdag 12 mei 2020

  Woningoverval in Valkenswaard

  Valkenswaard - In de nacht van dinsdag op woensdag, ergens tussen half twee en twee uur, werd de 54-jarige bewoner van een huis aan de Wolbergstraat overvallen. De man kreeg daarbij flink klappen te verduren en raakte behoorlijk gewond.

  Valkenswaard

  Dinsdag 17 december 2019

  Mishandeling weginspecteur Rijkswaterstaat

  Valkenswaard - Op dinsdag 21 mei 2019 denkt een automobilist dat zijn asociale rijgedrag is gefilmd door een weginspecteur van Rijkswaterstaat. Ondanks dat de inspecteur aangeeft dat dit niet het geval is, wordt hij door de man bedreigd en mishandeld. Er zijn compositietekeningen gemaakt van de dader en zijn vrouwelijke passagier.

  Valkenswaard

  Maandag 16 december 2019

  Serie woninginbraken

  Dommelen - Woninginbraak. Helaas komt het nog vaak voor. Vandaag kunt u ons helpen een inbreker te vinden die in Dommelen, bij Valkenswaard, in de nacht van zondag 3 op maandag 4 november drie keer in een huis inbrak.

  Valkenswaard > Kloosterakkers en Dommelen > Dommelen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Valkenswaard

  Instellen

  Meer nieuws in Valkenswaard

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement