Gezochte personen in Wijchen

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Wijchen of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Scooter gestolen bij station

  Wijchen - Omstreeks 11.00 uur op donderdag 28 maart 2019 parkeert een jongeman zijn donkerrode scooter afgesloten in de fietsenstalling aan het Stationsplein in Wijchen.

  Wijchen

  Dinsdag 19 maart 2019

  91-Jarige bestolen van pinpas

  Wijchen - Als een 91-jarige vrouw op maandag 17 december 2018 omstreeks 15.30 uur haar boodschappen doet bij een supermarkt aan het Europaplein, kijken drie onbekende vrouwen haar pincode af.

  Wijchen

  Dinsdag 6 november 2018

  Diefstal uit woning na babbeltruc

  Wijchen - Op dinsdag 19 juni 2018 omstreeks 14.30 uur komt een vrouw in witte kleding aan de deur van een woning aan de Boterbloemstraat in Wijchen. De 89-jarige bewoonster laat haar binnen na een verhaal over zorg.

  Wijchen

  Donderdag 27 september 2018

  Mannen mishandelen en beroven priester

  Wijchen - Op woensdag 6 juni 2018 benaderen vermoedelijk twee personen een 65-jarige priester nadat hij zijn auto heeft geparkeerd op het terrein van een tempel aan de Stationslaan in Wijchen. De twee mishandelen de man en nemen zijn telefoon mee.

  Wijchen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wijchen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?