Gezochte personen in Wijdemeren

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Wijdemeren of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Woensdag 31 juli 2019

  Man (30) na aanrijding ernstig mishandeld met knuppel

  Kortenhoef - De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling op maandag 15 april tussen 21:30 en 21:45 uur. Dit gebeurde op de Vreelandseweg (N201) ter hoogte van hectometerpaal 73.2, waar een kleine parkeerhaven ligt aan de zijde van het Hilversums Kanaal.

  Wijdemeren > Kortenhoef

  Donderdag 11 april 2019

  Vuurwerkbom explodeert onder auto

  Loosdrecht - Een man legt een vuurwerkbom onder een auto aan de Moerbeilaan in Loosdrecht. De explosie is zo heftig dat brokstukken tot dertien meter verderop worden weggeblazen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Wijdemeren > Loosdrecht > Oud-Loosdrecht

  Dinsdag 26 maart 2019

  Voor duizenden euro's buitgemaakt bij inbraak

  Kortenhoef - Bij een inbraak in Kortenhoef maken de daders duizenden euro's en een hoop sieraden buit. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Wijdemeren > Kortenhoef

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Wijdemeren

  Instellen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement