Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Zaltbommel

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zaltbommel of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Auto-inbraken bij hotel

  Zaltbommel - In de nacht van donderdag op vrijdag 26 oktober 2018 pleegt een man twee auto-inbraken op een parkeerplaats van een hotel aan de Hogeweg in Zaltbommel.

  Zaltbommel
  Stel steelt tas van medeklant

  Zaltbommel - Dit stel steelt op zaterdagmiddag 28 juli een tas van een medeklant in een winkel aan de Klipperstraat in Zaltbommel.

  Zaltbommel

  Woensdag 12 december 2018

  Man breekt gokkasten open

  Bruchem (Zaltbommel) - Op zaterdagavond 15 september 2018 rond 20.30 uur breekt een man de gokkasten open in een restaurant aan de Rijksweg A2 in Bruchem, gemeente Zaltbommel.

  Zaltbommel » Kerkwijk

  Dinsdag 20 november 2018

  Diefstal airbags uit BMW's

  Kerkwijk (Zaltbommel) - In de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 augustus 2018 worden de sturen van twee BMW’s, die geparkeerd staan aan de Delwijnsestraat in Kerkwijk uit deze auto’s gestolen.

  Zaltbommel » Kerkwijk

  Vrijdag 29 juni 2018

  Inbraak bij bedrijf

  Zaltbommel - Op maandag 26 maart net na middernacht wordt ingebroken bij een bedrijf aan de Schimminck. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen aan komen rijden in een stationcar en uitgebreid over het terrein lopen. Uiteindelijk vertrekken de twee zonder iets mee te nemen.

  Zaltbommel

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zaltbommel

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?