Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

112 meldingen in Dichtersbuurt

Een overzicht van alle 112 meldingen in Dichtersbuurt afkomstig van politie, brandweer, ambulancedienst en andere 112 hulpdiensten. De informatie die je hier ziet wordt elk moment van de dag bijgewerkt. Hoor jij een sirene bij jou in de buurt? Dan staat de 112 melding hier waarschijnlijk al tussen.

Filter 112 meldingen in Dichtersbuurt op soort incident:

  Zondag 19 augustus 2018

  Brandweer naar M.Nijhoffstraat in Weesp
  Zondag 19 augustus 2018 om 03:04

  In de nacht van zaterdag op zondag 19 augustus 2018 om 03:04 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar M.Nijhoffstraat te Weesp.

  Weesp » Noord » Dichtersbuurt
  Traumahelikopter naar M.Nijhoffstraat in Weesp
  Zondag 19 augustus 2018 om 02:45

  In de nacht van zaterdag op zondag 19 augustus 2018 om 02:44 is de traumahelikopter met grote spoed uitgevlogen naar M.Nijhoffstraat 1382 te Weesp.

  Weesp » Noord » Dichtersbuurt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dichtersbuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?