Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Rembrandtpleinbuurt

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Rembrandtpleinbuurt. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Maandag 14 juli 2014

  Stichting Administratiekantoor Plcstay.Com
  Laatste wijziging faillissement maandag 14 juli 2014

  Op 14 juli 2014 is het faillissement uitgesproken van Stichting Administratiekantoor Plcstay.Com. Het insolventienummer is F.13/833. Stichting Administratiekantoor Plcstay.Com is gevestigd in Amsterdam. Stichting Administratiekantoor Plcstay.Com is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Grachtengordel-Zuid » Rembrandtpleinbuurt » 1017CE
  Plc2Stay.Com Holding B.V.
  Laatste wijziging faillissement maandag 14 juli 2014

  Op 14 juli 2014 is het faillissement uitgesproken van Plc2Stay.Com Holding B.V.. Het insolventienummer is F.13/832. Plc2Stay.Com Holding B.V. is gevestigd in Amsterdam. Plc2Stay.Com Holding B.V. is actief in de branche Informatie en communicatie.

  Amsterdam » Grachtengordel-Zuid » Rembrandtpleinbuurt » 1017CE
  Plc2Stay.Com (Nederland) B.V.
  Laatste wijziging faillissement maandag 14 juli 2014

  Op 14 juli 2014 is het faillissement uitgesproken van Plc2Stay.Com (Nederland) B.V.. Het insolventienummer is F.13/831. Plc2Stay.Com (Nederland) B.V. is gevestigd in Amsterdam. Plc2Stay.Com (Nederland) B.V. is actief in de branche Informatie en communicatie.

  Amsterdam » Grachtengordel-Zuid » Rembrandtpleinbuurt » 1017CE
  Bomber Horeca Exploitatie Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 13 maart 2013

  Op 13 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van Bomber Horeca Exploitatie Bv. Het insolventienummer is F.19/13/90. Bomber Horeca Exploitatie Bv is gevestigd in Amsterdam. Bomber Horeca Exploitatie Bv is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Grachtengordel-Zuid » Rembrandtpleinbuurt » 1017CT

  Woensdag 30 mei 2012

  Fedde Bv
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 29 mei 2012

  Op 29 mei 2012 is de surseance uitgesproken van Fedde Bv. Het insolventienummer is S.13/12/28. Fedde Bv is gevestigd in Amsterdam. Fedde Bv is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Amsterdam » Grachtengordel-Zuid » Rembrandtpleinbuurt » 1017VN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rembrandtpleinbuurt

  Instellen

  Buurten in Grachtengordel-Zuid

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?