Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Zuidwestkwadrant Osdorp Noord

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Zuidwestkwadrant Osdorp Noord. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 16 januari 2019

  Ks Bit
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 15 januari 2019

  Op 15 januari 2019 is het faillissement uitgesproken van Ks Bit. Het insolventienummer is F.13/19/17. Ks Bit is gevestigd in Amsterdam. Ks Bit is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Amsterdam » Osdorp-Midden » Zuidwestkwadrant Osdorp Noord » 1069DA

  Maandag 13 januari 2014

  Combi-Connect-International Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 8 januari 2014

  Op 8 januari 2014 is het faillissement uitgesproken van Combi-Connect-International Bv. Het insolventienummer is F.17/14/2. Combi-Connect-International Bv is gevestigd in Amsterdam. Combi-Connect-International Bv is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Amsterdam » Osdorp-Midden » Zuidwestkwadrant Osdorp Noord » 1069GV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuidwestkwadrant Osdorp Noord

  Instellen

  Buurten in Osdorp-Midden

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?