Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Emanuel van Meterenbuurt

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Emanuel van Meterenbuurt. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 5 juni 2014

  Amva Horeca B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 3 juni 2014

  Op 3 juni 2014 is het faillissement uitgesproken van Amva Horeca Bv. Het insolventienummer is F.13/14/349. Amva Horeca Bv is gevestigd in Amsterdam. Amva Horeca Bv is actief in de branche Verhuur van en handel in onroerend goed.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065JE

  Donderdag 12 december 2013

  Amva Speelautomaten Bv
  Laatste wijziging faillissement woensdag 11 december 2013

  Op 11 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Amva Speelautomaten Bv. Het insolventienummer is F.13/13/805. Amva Speelautomaten Bv is gevestigd in Amsterdam. Amva Speelautomaten Bv is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.

  Amsterdam » Slotervaart Noord » Emanuel van Meterenbuurt » 1065JE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Emanuel van Meterenbuurt

  Instellen

  Buurten in Slotervaart Noord

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?