Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Swammerdambuurt

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Swammerdambuurt. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 7 december 2016

  Ft Bouwondersteuning B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 6 december 2016

  Op 6 december 2016 is het faillissement uitgesproken van Ft Bouwondersteuning B.V.. Het insolventienummer is F.13/16/527. Ft Bouwondersteuning B.V. is gevestigd in Amsterdam.

  Amsterdam » Weesperzijde » Swammerdambuurt » 1091RX

  Donderdag 26 maart 2015

  Van Breugel Breda B.V.
  Laatste wijziging faillissement donderdag 26 maart 2015

  Op 26 maart 2015 is het faillissement uitgesproken van Van Breugel Breda B.V.. Het insolventienummer is F.02/15/189. Van Breugel Breda B.V. is gevestigd in Amsterdam. Van Breugel Breda B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Amsterdam » Weesperzijde » Swammerdambuurt » 1091EC

  Donderdag 21 maart 2013

  Lease Case Bv
  Laatste wijziging faillissement donderdag 21 maart 2013

  Op 21 maart 2013 is het faillissement uitgesproken van Lease Case Bv. Het insolventienummer is F.13/13/247. Lease Case Bv is gevestigd in Amsterdam. Lease Case Bv is actief in de branche Financiële instellingen.

  Amsterdam » Weesperzijde » Swammerdambuurt » 1091CJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Swammerdambuurt

  Instellen

  Buurten in Weesperzijde

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?