Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Meteren

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Meteren. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 7 februari 2018

  Van Kessel Geveltechniek B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 6 februari 2018

  Op 6 februari 2018 is het faillissement uitgesproken van Van Kessel Geveltechniek B.V.. Het insolventienummer is F.05/18/61. Van Kessel Geveltechniek B.V. is gevestigd in Meteren. Van Kessel Geveltechniek B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Geldermalsen » Meteren » Meteren - Kalenberg » 4194RV
  Hs Management & Kraanverhuur B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 5 december 2017

  Op 5 december 2017 is het faillissement uitgesproken van Hs Management & Kraanverhuur B.V.. Het insolventienummer is F.16/17/538. Hs Management & Kraanverhuur B.V. is gevestigd in Meteren. Hs Management & Kraanverhuur B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Geldermalsen » Meteren » Meteren - Kalenberg » 4194VW

  Woensdag 10 mei 2017

  Produsafe B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 9 mei 2017

  Op 9 mei 2017 is het faillissement uitgesproken van Produsafe B.V.. Het insolventienummer is F.05/17/226. Produsafe B.V. is gevestigd in Meteren.

  Geldermalsen » Meteren » Meteren - Kalenberg » 4194WD

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Meteren

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?