Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Oude Amsterdamsebuurt

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Oude Amsterdamsebuurt. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 25 november 2015

  Avduran B.V.
  Laatste wijziging faillissement woensdag 25 november 2015

  Op 25 november 2015 is het faillissement uitgesproken van Avduran B.V.. Het insolventienummer is F.10/15/755. Avduran B.V. is gevestigd in Haarlem. Avduran B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032ST

  Woensdag 23 september 2015

  Danny Logistic Solutions
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 22 september 2015

  Op 22 september 2015 is het faillissement uitgesproken van Danny Logistic Solutions. Het insolventienummer is F.15/15/443. Danny Logistic Solutions is gevestigd in Haarlem. Danny Logistic Solutions is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032ED

  Woensdag 30 december 2009

  Stichting Take Good Care
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 29 december 2009

  Op 29 december 2009 is de surseance uitgesproken van Stichting Take Good Care. Het insolventienummer is S.07/09/24. Stichting Take Good Care is gevestigd in Haarlem. Stichting Take Good Care is actief in de branche Gezondheids- en welzijnszorg.

  Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032RT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oude Amsterdamsebuurt

  Instellen

  Buurten in Amsterdamsewijk

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?