Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Foxhol

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Foxhol. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 9 januari 2019

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 8 januari 2019

  Op 8 januari 2019 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.18/19/2. Natuurlijk persoon is gevestigd in Foxhol. Natuurlijk persoon is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Hoogezand-Sappemeer » Foxhol » Foxhol » 9607PA

  Vrijdag 27 april 2012

  Tecnovia Inaxxion Bv
  Laatste wijziging faillissement donderdag 26 april 2012

  Op 26 april 2012 is het faillissement uitgesproken van Tecnovia Inaxxion Bv. Het insolventienummer is F.18/12/103. Tecnovia Inaxxion Bv is gevestigd in Foxhol. Tecnovia Inaxxion Bv is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Hoogezand-Sappemeer » Foxhol » Foxholsterbosch » 9607PS

  Woensdag 10 augustus 2011

  Garage Harmeier B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 9 augustus 2011

  Op 9 augustus 2011 is het faillissement uitgesproken van Garage Harmeier B.V.. Het insolventienummer is F.18/11/189. Garage Harmeier B.V. is gevestigd in Foxhol. Garage Harmeier B.V. is actief in de branche Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s.

  Hoogezand-Sappemeer » Foxhol » Foxholsterbosch » 9607PW

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?