Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in De Beemd 1

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in De Beemd 1. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Maandag 4 mei 2015

  Stichting Mik
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 1 mei 2015

  Op 1 mei 2015 is de surseance uitgesproken van Stichting Mik. Het insolventienummer is S.01/15/10. Stichting Mik is gevestigd in Schijndel. Stichting Mik is actief in de branche Onderwijs.

  Meierijstad » Schijndel » De Beemd 1 » 5482WN

  Woensdag 7 september 2011

  Daddy's Grill
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 6 september 2011

  Op 6 september 2011 is het faillissement uitgesproken van Daddy's Grill. Het insolventienummer is F.01/11/612. Daddy's Grill is gevestigd in Schijndel. Daddy's Grill is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Meierijstad » Schijndel » De Beemd 1 » 5482KG
  Daddy's Grill
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 6 september 2011

  Op 6 september 2011 is het faillissement uitgesproken van Daddy's Grill. Het insolventienummer is F.01/11/613. Daddy's Grill is gevestigd in Schijndel. Daddy's Grill is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Meierijstad » Schijndel » De Beemd 1 » 5482KG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Beemd 1

  Instellen

  Buurten in Schijndel

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?