Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Verspreide huizen in het Centrum

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Verspreide huizen in het Centrum. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 22 augustus 2018

  Van Egmond Zorgaanpassingsspecialist B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 21 augustus 2018

  Op 21 augustus 2018 is het faillissement uitgesproken van Van Egmond Zorgaanpassingsspecialist B.V.. Het insolventienummer is F.09/18/283. Van Egmond Zorgaanpassingsspecialist B.V. is gevestigd in Noordwijkerhout. Van Egmond Zorgaanpassingsspecialist B.V. is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Noordwijkerhout » Wijk 00 » Verspreide huizen in het Centrum » 2211JT
  Leverings- En Montagebedrijf Van Egmond B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 21 augustus 2018

  Op 21 augustus 2018 is het faillissement uitgesproken van Leverings- En Montagebedrijf Van Egmond B.V.. Het insolventienummer is F.09/18/284. Leverings- En Montagebedrijf Van Egmond B.V. is gevestigd in Noordwijkerhout. Leverings- En Montagebedrijf Van Egmond B.V. is actief in de branche Industrie.

  Noordwijkerhout » Wijk 00 » Verspreide huizen in het Centrum » 2211JT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen in het Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?