Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Stationsbuurt

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Stationsbuurt. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 10 januari 2019

  Grieks Restaurant Oneiro
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 8 januari 2019

  Op 8 januari 2019 is het faillissement uitgesproken van Grieks Restaurant Oneiro. Het insolventienummer is F.05/19/11. Grieks Restaurant Oneiro is gevestigd in Tiel. Grieks Restaurant Oneiro is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Tiel » Tiel kern » Stationsbuurt » 4001CH

  Donderdag 16 november 2017

  Recycling De Betuwe B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 14 november 2017

  Op 14 november 2017 is het faillissement uitgesproken van Recycling De Betuwe B.V.. Het insolventienummer is F.05/17/547. Recycling De Betuwe B.V. is gevestigd in Tiel.

  Tiel » Tiel kern » Stationsbuurt » 4001CD

  Dinsdag 11 december 2012

  Wvo (Werving Voor Selectie En Opleiding) Bv
  Laatste wijziging faillissement donderdag 6 december 2012

  Op 6 december 2012 is het faillissement uitgesproken van Wvo (Werving Voor Selectie En Opleiding) Bv. Het insolventienummer is F.07/12/691. Wvo (Werving Voor Selectie En Opleiding) Bv is gevestigd in Tiel. Wvo (Werving Voor Selectie En Opleiding) Bv is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.

  Tiel » Tiel kern » Stationsbuurt » 4001CH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stationsbuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?