Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Verspreide huizen Hout-Blerick

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Verspreide huizen Hout-Blerick. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 12 december 2018

  2Punt0 Bewind B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 11 december 2018

  Op 11 december 2018 is het faillissement uitgesproken van 2Punt0 Bewind B.V.. Het insolventienummer is F.01/18/355. 2Punt0 Bewind B.V. is gevestigd in Venlo. 2Punt0 Bewind B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Venlo » Hout-Blerick » Verspreide huizen Hout-Blerick » 5926RN

  Woensdag 9 april 2014

  Freshparadisenl Bv
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 8 april 2014

  Op 8 april 2014 is het faillissement uitgesproken van Freshparadisenl Bv. Het insolventienummer is F.04/14/73. Freshparadisenl Bv is gevestigd in Venlo. Freshparadisenl Bv is actief in de branche Landbouw, bosbouw en visserij.

  Venlo » Hout-Blerick » Verspreide huizen Hout-Blerick » 5926RM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Hout-Blerick

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?