Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Lijsterlaan

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Lijsterlaan gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Lijsterlaan 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Lijsterlaan

Maandag 15 oktober 2018

Nieuw bedrijf TEDNEX
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 14:40

De onderneming TEDNEX is gevestigd op Kwartelstraat 22 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Nieuw bedrijf Jeroen de Bruijn
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 11:49

De onderneming Jeroen de Bruijn is gevestigd op Merelstraat 11 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

Nieuw bedrijf Drankkado.nl
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 11:29

De vennootschap onder firma Drankkado.nl is gevestigd op Fazantstraat 92 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 oktober 2018

Bekendmaking Gemeente Alphen aan den Rijn - aanvraag omgevingsvergunning: het realiseren van vier appartementen d.m.v. een dakopbouw, Hooftstraat 81 te Alphen aan den Rijn, V2018/617

Gemeente Alphen aan den Rijn - aanvraag omgevingsvergunning: het realiseren van vier appartemente...

Bekendmaking Gemeente Alphen aan den Rijn - aanvraag omgevingsvergunning: het vergroten van de woning aan de voor en achterzijde, op de locatie: J.W.C. Bloemstraat 19 te Alphen aan den Rijn, V2018/618

Gemeente Alphen aan den Rijn - aanvraag omgevingsvergunning: het vergroten van de woning aan de v...

Dinsdag 9 oktober 2018

112 melding Politie naar J.W.C. Bloemstraat in Alphen aan den Rijn vanwege ongeval met letsel

Op 9 oktober 2018 om 12:22 is de politie met grote spoed uitgereden naar J.W.C. Bloemstraat te Alphen aan den Rijn.

112 melding Ambulance naar J.W.C. Bloemstraat in Alphen aan den Rijn
112 melding   Dinsdag 9 oktober 2018 om 12:01

Op 9 oktober 2018 om 12:00 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar J.W.C. Bloemstraat te Alphen aan den Rijn.

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?