Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Lijsterlaan

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Lijsterlaan.

  Maandag 20 augustus 2018

  Woning Kwartelstraat 3 Alphen aan den Rijn

  Het adres van deze woning uit 1962 is Kwartelstraat 3 te Alphen aan den Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van 119m² en een perceeloppervlakte van 144m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 315.000.

  Alphen aan den Rijn » Lage Zijde » Lijsterlaan » 2406EM
  Woning J.W.C. Bloemstraat 35 Alphen aan den Rijn

  Het adres van deze woning uit 1908 is J.W.C. Bloemstraat 35 te Alphen aan den Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van 94m² en een perceeloppervlakte van 94m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 225.000.

  Alphen aan den Rijn » Lage Zijde » Lijsterlaan » 2406VA

  Dinsdag 22 mei 2018

  Woning Groen van Prinstererstraat 2 Alphen aan den Rijn

  Het adres van deze woning uit 2005 is Groen van Prinstererstraat 2 te Alphen aan den Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 299.000.

  Alphen aan den Rijn » Lage Zijde » Lijsterlaan » 2406CJ
  Woning Hooftstraat 71 Alphen aan den Rijn

  Het adres van deze woning uit 2009 is Hooftstraat 71 te Alphen aan den Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van 79m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 1 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 200.000.

  Alphen aan den Rijn » Lage Zijde » Lijsterlaan » 2406GE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lijsterlaan

  Instellen

  Buurten in Lage Zijde

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?