Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Leidsegracht Zuid

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Leidsegracht Zuid gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Leidsegracht Zuid 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Leidsegracht Zuid

Gisteren

Nieuw bedrijf EA-Workings B.V.
Nieuw bedrijf   16 uur en 30 minuten geleden

De besloten vennootschap EA-Workings B.V. is gevestigd op Herengracht 418 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nieuw bedrijf YCP International B.V.
Nieuw bedrijf   16 uur en 33 minuten geleden

De besloten vennootschap YCP International B.V. is gevestigd op Keizersgracht 482 te Amsterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Nieuw bedrijf Sourcenext B.V.
Nieuw bedrijf   16 uur en 35 minuten geleden

De besloten vennootschap Sourcenext B.V. is gevestigd op Keizersgracht 482 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 5 februari 2019

Nieuw bedrijf E.A.A.H. Furnishh B.V.
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 09:56

De besloten vennootschap E.A.A.H. Furnishh B.V. is gevestigd op Keizersgracht 482 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in meubels.

Nieuw bedrijf YOOMII
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 09:08

De onderneming YOOMII is gevestigd op Kerkstraat 9-2 te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Nieuw bedrijf QuickSpend B.V.
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 09:03

De besloten vennootschap QuickSpend B.V. is gevestigd op Herengracht 418 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Nieuw bedrijf Megacylce Total Solutions B.V.
Nieuw bedrijf   Dinsdag 5 februari 2019 om 08:16

De besloten vennootschap Megacylce Total Solutions B.V. is gevestigd op Keizersgracht 482 te Amsterdam en is actief in de branche Groothandel in was-, poets- en reinigingsmiddelen.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leidsegracht Zuid

Instellen

Feiten en statistieken Leidsegracht Zuid

Aantal inwoners Leidsegracht Zuid
620
Waarvan 65+
95 (15.3%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
255 (41.1%)
Meer weetjes en statistieken over Leidsegracht Zuid
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?