Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Amsterdam

Zoek je een bloemenwinkel in Amsterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Amsterdam.

In Amsterdam zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Pets Place
Opgericht in november 2013

De onderneming Pets Place is gevestigd op Bilderdijkstraat 64 te Amsterdam en is actief in de branche bloemenwinkels.

Amsterdam » Da Costabuurt » Da Costabuurt Noord » 1053KV
Amsterdam Flower Service
Opgericht in augustus 2013

De onderneming Amsterdam Flower Service is gevestigd op Derkinderenstraat 68 te Amsterdam en is actief in de branche bloemenwinkels.

Amsterdam » Overtoomse Veld » Overtoomse Veld Zuid » 1062BJ
De Lachende Tulp
Opgericht in mei 2013

De onderneming De Lachende Tulp is gevestigd op Osdorper Ban 78 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Osdorp-Oost » Wildeman » 1068MJ
Nobel Exploitatie B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Nobel Exploitatie B.V. is gevestigd op Nobelweg 10 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Frankendael » Don Bosco » 1097AR
Bloemenkiosk Alice
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenkiosk Alice is gevestigd op De Cuserstraat 93Tegenover te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Buitenveldert-West » Buitenveldert Zuidwest » 1081CN
MC Bloom
Opgericht in april 2013

De onderneming MC Bloom is gevestigd op Beethovenstraat 13 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Apollobuurt » Beethovenbuurt » 1077HL
Abels Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Abels Bloemsierkunst is gevestigd op Burgemeester De Vlugtlaan 166 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Slotermeer-Noordoost » Buurt 3 » 1063BS
Jemi Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De onderneming Jemi Bloemsierkunst is gevestigd op Warmoesstraat 83 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Burgwallen-Oude Zijde » Oude Kerk e.o. » 1012HZ
Bakker's Kwekerij
Opgericht in april 2013

De onderneming Bakker's Kwekerij is gevestigd op Sloterweg 984 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Sloter-/Riekerpolder » Sloterweg e.o. » 1066CR
Bloemen Aalsmeer B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemen Aalsmeer B.V. is gevestigd op Scheldestraat 74-76 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Scheldebuurt » Wielingenbuurt » 1078GN
Lansuplant Mouton
Opgericht in april 2013

De onderneming Lansuplant Mouton is gevestigd op Hoofddorpweg 32 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Hoofddorppleinbuurt » Legmeerpleinbuurt » 1058PC
P.G. Brouwer t.h.o.d.n. Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming P.G. Brouwer t.h.o.d.n. Pet's Place is gevestigd op Buikslotermeerplein 156 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Buikslotermeer » Buikslotermeerplein » 1025EZ
Eeden Gardens
Opgericht in april 2013

De onderneming Eeden Gardens is gevestigd op Prinsengracht 116 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Jordaan » Bloemgrachtbuurt » 1015EA
Bloemenwinkel de Bloesem
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenwinkel de Bloesem is gevestigd op Bilderdijkstraat 63huis te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Da Costabuurt » Da Costabuurt Noord » 1053KL
Boeketterie Wendy
Opgericht in april 2013

De onderneming Boeketterie Wendy is gevestigd op Oostelijke Handelskade 0T/O 165 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Oostelijk Havengebied » Rietlanden » 1019BW
Bloemingdales
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemingdales is gevestigd op Beukenweg 26A te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Oosterparkbuurt » Oosterparkbuurt Zuidwest » 1091KE
Bloem & Zee
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloem & Zee is gevestigd op IJburglaan 444 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » IJburg West » Steigereiland Noord » 1086ZJ
Stins Souveniers
Opgericht in april 2013

De onderneming Stins Souveniers is gevestigd op Vijzelstraat 4 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Grachtengordel-Zuid » Gouden Bocht » 1017HK
Stins Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Stins Bloemen is gevestigd op Singel 630 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Grachtengordel-Zuid » Reguliersbuurt » 1017AZ
4 Pets
Opgericht in april 2013

De onderneming 4 Pets is gevestigd op Rijnstraat 83 te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Amsterdam » Rijnbuurt » Kromme Mijdrechtbuurt » 1079GZ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Amsterdam

Instellen

Wijken in Amsterdam

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?